Itt a válasz, miért nem indulunk az MKP-val közösen

2020. január 31. 20:00

A Híd nevében elutasítom az ilyen praktikákat.

2020. január 31. 20:00
Érsek Árpád
Parameter.sk

„Kezdjük a tényekkel: Az R7-es gyorsforgalmi út gyakorlatilag elkészült. Ugyanúgy, ahogy a többi építkezésnél, itt is végig kell rajta menni és ellenőrizni kell. Kijavítani a hibákat, melyek minden építkezésen előfordulnak, elintézni a papírmunkát, és a gépkocsivezetők már márciusban használhatnák az utat. Megsürgethetném a dolgokat, hogy még a választások előtt megtörténjen mindez, de ez nem az én stílusom. Szeretném, ha minden rendben volna, és nem szeretnék az utakból politikai tőkét kovácsolni.

Sokkoltak viszont azok a hírek, hogy Nagyszombat megye, ahol szép számban vannak jelen az MKP képviselői, nem hajlandó átvenni az R7-es objektumait, és a kész gyorsforgalmi út használatbavételi engedélyének kiadását több hónapig akarják húzni. A valódi problémákat azonban – azzal ellentétben, mint amit a sajtónak állítanak – nem a piszkos elvezető csatornák jelentik, melyeket egyébként már rég kitisztítottak. Nyilvánvaló, hogy politikai síkra akarják terelni ezt a témát, és a használatbavételi engedélyezés standard folyamatát választási harcra akarják felhasználni.

Miért nem indulunk a választásokon az MKP-val közösen? Miért nem zárták ki a Matovičcsal való együttműködést, mint ahogy kértük? Itt a válasz.

Magam is sportoló voltam, és nem félek a tisztességes megmérettetéstől. De annak, ahogy Nagyszombat megye akadályozza az R7-es használatba vételét, semmi köze sincs a realitáshoz és a tisztességes versenyhez.

A magam és a Híd nevében is elutasítom az ilyen praktikákat és megígérhetem, hogy a mi pártunk sosem alacsonyodik le, és tesz olyan lépéseket, melyek a politizálás miatt negatív hatással lennének az emberekre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2020. február 02. 17:30
Hogy is szól a keserűen cinikus megjegyzés? Két magyar az már három párt.
kaltran
2020. február 02. 10:56
Apóka! Miközben te R7-esezel, dől a dumádból, hogy leszarod a magyarságodat. A hídad nem vezet sehová, csak egy kanálisba.
még fokozza
2020. február 01. 08:52
A felvidéki magyarság megmaradásáért nem elég az olyan semmirevaló nemzeti hablaty amiket Orbán a székelyeknek előad.
még fokozza
2020. február 01. 08:49
A semmittevő, tolvaj Orbán politikája beverte az utolsó szöget a felvidéki magyarok koporsójába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!