Határolódjon el Bede Zsolttól a Fidesz!

2020. január 31. 11:43

Legalább az újságírókkal szembeni agressziót ítéljék el!

2020. január 31. 11:43
Sermer Ádám
MTI-OS

„Világos és egyértelmű választ várunk a Fidesztől, mit gondolnak arról, amit Bede Zsolt és a tüntetők egy szélsőséges csoportja művelt a csütörtöki kormánypárti »gyűlölet ellenes« demonstráción.

Szeretnénk megtudni, hogy a keresztény konzervatív értékrendbe belefér-e a független újságírók vegzálása, lökdösése és fenyegetése? A focihuligán és a gyűlölködő csőcselék akciója egybevág-e a Fidesz szellemiségével, a tüntetés céljával? Arra kérjük a szervező erzsébetvárosi Fidelitast és Fideszt, világosan és egyértelműen határolódjanak el Bedétől!

Arra kérjük a tüntetésen való részvételre buzdító Varga Judit igazságügyi minisztert, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert, az eseményen beszédet mondó Azbej Tristant, akit az üldözött keresztények megsegítésével bíztak meg államtitkári rangban és Bajkai István fideszes országgyűlési képviselőt, a nyilvánosság előtt mondjanak nemet az erőszakra.

Legalább az újságírókkal szembeni agressziót ítéljék el!”

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hóvirágcsempész
2020. február 01. 12:34
"Határolódjon el Bede Zsolttól a Fidesz!" Aztán miért ? Mindenki a saját tetteiért feleljen .
tango47
2020. február 01. 12:22
Nem olvastam felhördülést ettől az embertől, amikor a Magyar Nemzet, az EchoTV, vagy a HírTV munkatársát inzultálták. De a szakma sem tiltakozott. Én személy szerint egy roppant kártékony provokátornak tartom Bedét egyébként, akit már régen diszkvalifikálni kellett volna a szakmában, de a kettős mércét még jobban utálom az idióta provokátoroknál is.
Menhetten
2020. február 01. 07:59
Ez a Bede egy primitív bunkó, ész nélküli gorilla.
Bokros Birka
2020. február 01. 00:35
Ádám bátyám elhatárolódtál már a rasszista, cionista Neandervölgyitől. Na akkor kuss legyen! Provokáló kis tetűfészek a Hont Bandid!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!