A Lovasi-ügyről

2020. január 27. 11:26

Nem gondolom, hogy egy normális országban szégyen vagy ciki lenne az, ha van valaki, aki úgy gondolja, hogy egy ember jó lenne polgármesternek, és ennek hangot is ad.

2020. január 27. 11:26
Dezső András
Dezső András
Facebook

„Nem gondolom, hogy egy normális országban szégyen vagy ciki lenne az, ha van valaki (ezúttal Lovasi), aki nem egy kampány, hanem személyes tapasztalatai alapján gondolja úgy, hogy egy ember jó lenne polgármesternek, és ennek hangot is ad. Ha olyan kurva fontos nekünk a demokrácia, akkor elég nagy a baj, ha ez alapján ítélünk meg bárkit is, most éppen Lovasit. Persze erre jöhet érvként, hogy ez nem egy normális ország. Viszont ha ez valóban érvnek számít, akkor az azt jelenti, hogy ez a különös rendszer már végérvényesen és visszavonhatatlanul a részünk lett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alphaville
2020. január 28. 10:13
Lovasi egy pöcs. Dezső is az.
Európai téridő
2020. január 28. 08:33
És Lovasi "protezsáltja", aki - ó borzalom! - Fideszes, győzött a győri önkormányzati pótválasztásokon. De még előfordulhat, hogy az otthon maradt választókat az ellenzék magának strigulázza be, ahogy ezt már jó ideje teszi.
retsag
2020. január 27. 22:14
Lovasi egy ős szadeszes. Most egyet nyalintott jobbra is.
Akitlosz
2020. január 27. 18:02
Csak ez nem demokrácia volt, hanem választási kampány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!