A klímaváltozás itt van

2020. január 22. 15:38

Mi készülünk a hatások enyhítésére, a lakosság védelmére!

2020. január 22. 15:38
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Bardóczi Sándorral, Budapest frissen kinevezett főkertészével, környezetvédelmi szakértővel és Béres Andrással, Óbuda párbeszédes alpolgármesterével ma átbeszéltünk, hogy mik a fő feladatok a Római-parti gátépitéssel, a Római igaz családi hellyé alakításával, és Óbuda zöldítésével kapcsolatban.

Orbán Viktor és Tarlós István eddig hosszú évekig elbagatellizálták a klímaváltozást, és semmit nem tettek azért, hogy úgy alakítsuk a környezetünket, hogy az alkalmas legyen gyerekeink védelmére. Az árvízvédelmet elbliccelték, a fákat kivágták. Nekem Óbuda-Békásmegyer országgyűlési képviselőjeként kutya kötelességem az országos feladatokon túl az is, hogy segítsem kerületemet ezen a téren is. Ebben Budapest és Óbuda vezetésével közösen dolgozunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2020. január 23. 19:26
"Az árvízvédelmet elbliccelték" Jaja, Demszky és a komcsik, húsz évig..
Korrupt Kornél
2020. január 23. 12:29
Timi kevered, nálad nem a klíma, hanem a klimax a probléma...
atila68
2020. január 23. 10:07
Bősz, Szabó, Szél. Ezeket mindig keverem.
briganti
2020. január 23. 07:04
He-he-he....megvédesz? Ki kért meg? Mitől? Miért? Te egysejtű nyomorult komenista tyúk. Te arra figyelj, hogy ne szard össze az udvart....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!