A gond a férfiassággal

2020. január 15. 21:58

Egy nő nehezebb ellenfél lenne Trumpnak, akinek a legnagyobb karakterproblémája a túlzott férfiasságérzetéből következik.

2020. január 15. 21:58
Stefan Kornelius
Süddeutsche Zeitung

„Két döntést most kell meghozni: meg kell választani az ellenjelöltet, akinek a neme különös jelentőséggel bír. Ezt Elizabeth Warren világosan megfogalmazta az első előválasztás előtt. Az üzenete, miszerint csak egy nő tudja legyőzni Trumpot, nem hamis, de nem is kimondottan igaz. 

Egy nő nehezebb ellenfél lenne Trumpnak, akinek a legnagyobb karakterproblémája a túlzott férfiasságérzetéből következik. De egy nő könnyű ellenfél is lenne Trumpnak, ha például Elizabeth Warrennek hívják, és túlzottan baloldali a választók jobbközép frakciójának. Hillary Clinton is nőként veszített, mert sikeresen a homlokára sütötték az elit- és elefántcsonttorony-bélyeget. 

A másik döntés az impeachmentre vonatkozik. A menetrendről, felvetésekről, taktikáról, bizonyítékokról és tanúkról van szó. A Képviselőház demokrata elnöke, Nancy Pelosi itt is meghúzta már a ravaszt. Hivatalosan is meg kellett kezdeni az eljárást a Szenátusban, máskülönben magára vonta volna a szándékos késleltetés és taktikázás vádját. Ez persze téves felvetés, hiszen az impeachment már régóta a pártok taktikai fegyvere. Egy nyilvános eljárás kizártnak tűnik, az ideológiai töltet mindenhol kidomborodik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
prokerac
2020. január 18. 13:56
M︆︆︆o︆︆︆o︆︆︆X︆︆︆︆i︆︆︆.︆︆n︆︆︆e︆︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
dingnewsve
2020. január 18. 08:33
M︆︆︆o︆︆o︆︆︆︆︆X︆︆i︆︆︆︆︆.︆︆︆︆n︆︆︆︆e︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
persthutic
2020. január 18. 03:32
M︆︆︆︆o︆︆o︆︆︆︆︆X︆︆︆︆i︆︆︆︆︆.︆︆︆︆n︆︆︆︆e︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
raphilre
2020. január 17. 17:29
M︆︆︆o︆︆︆︆o︆︆︆X︆︆︆i︆︆︆︆.︆︆︆︆n︆e︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!