A DK az alábbi témák feldolgozását javasolja a fideszes megmondóembereknek

2020. január 24. 12:12

Stefka István, a Kádár-rendszer kitüntetett belügyi tudósítója saját, Pesti Srácok nevű portálján beszélt arról, hogy Ausztrália erdejeit a klímavédelmi aktivisták szándékosan gyújtották fel, hogy így okozzanak klímavészhelyzetet.

2020. január 24. 12:12
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„Stefka István, a Kádár-rendszer kitüntetett belügyi tudósítója saját, Pesti Srácok nevű portálján beszélt arról, miszerint Ausztrália erdejeit a klímavédelmi aktivisták szándékosan gyújtották fel, hogy így okozzanak klímavészhelyzetet. A Demokratikus Koalíció az alábbi témák feldolgozását javasolja a realitásokkal szembenézni képtelen fideszes megmondóembereknek, hogy addig se az egészségügy válsághelyzetével, az oktatás állapotával vagy a klímaváltozás valóságával kelljen foglalkozniuk:

- A Fidesz szándékosan verte meg magát október 13-án, hogy így bizonyítsa be az ellenzéki városvezetők alkalmatlanságát;

- a gyöngyöspatai roma gyerekek maguk kérték a szegregációjukat, hogy erre hivatkozva pereltessék brüsszelitákkal a magyar államot;

- Mészáros Lőrinc minden reggel azért imádkozik felcsúti házioltára előtt, hogy végre ne ő nyerjen egy közbeszerzést, de Fortuna istenasszony makacsul üldözi őt a szerencséjével;

- a Tarlós vezette közgyűlés direkt rendelt új és rozsdásodó metrókocsikat többszörös áron az oroszoktól, hogy így álljon bosszút az elmúlt 40 évért;

- a független és alternatív színházak maguk utasították vissza többször is a bőkezű állami támogatást, mert igazi művészet csak szenvedésből és nélkülözésből születhet.

Reméljük, bőven sikerült ellátnunk munícióval a mindenkor éles szemű és bátor tollú, megalkuvást nem ismerő publicistát.”

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2020. január 25. 19:51
Imádom, ha a bolsik komcsiznak.
áfonya
2020. január 25. 18:50
Gyurcsány klán számoljon el. https://kepkuldes.com/image/hv54Ai
tolan
2020. január 25. 17:13
Te arról pofázz, ősbunkó Gyurcsány, hogy hova tetted munkavállalóid nyugdíjjárulékát!!!
baldakó
2020. január 25. 16:11
Ez szép volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!