Válasz Gajda Péternek

2019. december 14. 13:48

Polgármester Urat is megnyugtatom: nem Kispestet, sőt, nem is a pártját, hanem a korrupciót, az előre lezsírozott közbeszerzéseket támadom.

2019. december 14. 13:48
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Ellenzéki politikusoknak kutya kötelességük, hogy a Lackner-videó állításait valóban megvizsgálják. Ezért fontos a kispesti manipulált közbeszerzés vizsgálata is. Az indirekt bizonyíték is bizonyíték. A teljes kispesti közétkeztetést a BKV ELőre Fc 24 éves focistának kijátszó buliról a Magyar Hírlap kivételével egyáltalán nem ír a kormánypárti propagandagépezet :) Pedig amúgy ugrani szoktak minden gyanúra, ami az ellenzéket érinti és borzasztóan szeretik az ellenzék vitáit is felnagyítani...

De ami még ijesztőbb:

Szinte hihetetlen, de Gajda Péter kispesti Polgármester Úr a kommunikációs panelekben is hűen követi a Fideszt. Közzétett egy ugyanis egy „felháborodott” posztot, ami egy az egyben megegyezik azzal, mint amikor fideszes csalókat buktatok le (na jó: bevándorláspártisággal és sorosbérencezéssel nem vádol):

A Polgármester Úr szerint a teljes közétkeztetést egy 24 éves focistának adó ügyletet bírálók „KISPESTET RUGDOSSÁK”. Ugyanolyan sokat képzel magáról, mint a miniszterelnök, aki szerint akik az ő lopásaikat bírálják, „Magyarországot támadják” Hát nem – Polgármester Urat is megnyugtatom: nem Kispestet, sőt, nem is a pártját, hanem korrupciót, az előre lezsírozott közbeszerzéseket támadom.
Végtelenül unom, mert a trafikos Horváth Istvántól Orbánig százszor hallottam már a fideszes, hogy „dehát minden törvényes volt, papíron minden közbeszerzés szabályos volt”. Véleményem szerint ez az ügylet papíron sem volt szabályos, de hogy a valóságban Szekszárdig bűzlik, az egészen biztos. Mindenféle perrel fenyeget. Ebből persze ugyanúgy nem lesz semmi, mint ahogyan a Fidesz menetrend szerint bemondott peres fenyegetéseiből sem. A legtöbb esetben el sem indítják azokat, hiszen akkor még több részlet nyilvánosságra kerülne.. Az elmúlt 6 évben három (3!!) perben voltam alperes, abból az egyikben a hét perelt állításból egyetlen egyben vesztettem. Tessék elhinni, hogy itt sem fogok. Hogy miért? Mert mindig tényeket állítok, ezt tettem most is.
Ezzel szemben az is fideszes kríziskommunikációs módi, hogy az általam említett TÉNYEKRE egyáltalán nem reagálnak – sem a Fidesz, sem a Polgármester Úr. Van viszont egy kispesti kommunikációs innováció: forduljunk a fideszes Kormányhivatalhoz, hogy mondja meg, tiszta volt-e minden? :)

Megismétlem, amit a korábbi posztjaimban is. Elfogadom, hogy kartellező fidesz közeli cégek állnak a háttérben, de az önkormányzatnak bőven lettek volna lehetőségei ezt megakadályozni. Nem tették és emiatt CSAK három eset lehetséges: 1) nem kerestek megoldásokat, mert ők is részesültek a jóságból (a Lackner videó ezt sugallja) 2) buták megoldásokat keresni 3) nem mernek megoldásokat keresni. Sajnos mindhárom esetben alkalmatlanok a vezetésre. (A negyedik lehetőség, hogy tévedek és minden rendben van itt. )

Azt viszont üdvözlöm, hogy egyelőre nem írja alá a szerződést. Ehhez joga van, mint ahogyan más kerületekben a polgármesterek megtehették volna, hogy a parkolóórás maffiával nem írja alá a szerződést, hiába szavazza meg a fidesz és az ellenzék is - mint ahogyan ezt a szerződést is mindkét oldal megszavazta . De azt javaslom, ne a KORMÁNYHIVATALTÓL kérjen papírt arról, hogy minden jól ment, hanem a bíróságtól. Nem igaz ugyanis, hogy szerződéskötési kötelezettségük van csak azért, mert két kamu ajánlattevő be sem fizette a biztosítékot és aBKV focistájának ajánlata papíron rendben van. Akkor, ha ajánlatkérő szerint a közbeszerzés körülményei törvénytelenségre utalnak, nem köteles aláírni azt. Kérdezze meg tehát a bíróságot!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Óbor Dezső
2019. december 15. 00:01
B..ki, tegnap rugtak seggbe ma jutott eszedbe, idáig kussoltál, (pedig tudtad hogy bűnözés van kispesten) most hogy nem lehet kimenekűlni a maffia ügyböl, most kezdesz csak nyeríteni......a lónak a f..szát álszent sperma!
makapaka2
2019. december 14. 21:11
Hadházy, hiába játszod most a becsületes politikust, mindenki tudja, hogy nem vagy az!
áfonya
2019. december 14. 18:19
Megnyílt qrva kiképző- ,,Pécsett tréninget tartanak gyermekeknek a “szivárványcsaládokról” azaz homoszexuális párokkal példálóznak majd. A város intézményeiben folytatnák az érzékenyítést,- számol be a Pécsi Újság. Forrás: pecsiujsag.hu
áfonya
2019. december 14. 18:15
A Soros-féle 444.hu megint hazugságokat terjeszt. Soros újságírói már megint álhírt költenek. Forrás: Origo
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!