Soros a világ ura!

2019. december 27. 11:46

Külföldön a sorosozás nagyon rossz visszhangot kelt, de Orbán Viktort ez szemlátomást nem érdekli. 

2019. december 27. 11:46
Lovász Péter
Népszava

„Pillanatnyilag nincs jobb ötletük. Az illiberális magyar hatalom teljes kommunikációs apparátusa, kutatóknak álcázott propagandisták, hírlapírók, a kormány hivatalos szóvivője és a kancelláriaminiszter nem talál magának jobb elfoglaltságot, mint Soros Györgyöt szidalmazni. A Századvég szerint Soros - szervezetei révén - bomlasztja a NATO-t. Kovács Zoltán főszóvivő úgy véli, az Európai Unió Magyarország elleni, a 7. cikkely alapján folyó vizsgálatát Soros irányítja. Soros csapatai szabják meg kormányok sorának uniós költségvetési terveit. Szerintük Soros szab kereteket a világ civil szervezetei számára szuperkáros tevékenységükhöz, és Soros ingatja meg a magyar emberek hűségét hazájukhoz, kormányukhoz (ami Orbán szerint ugyanaz). Soros a világ ura! Ez nyilvánvaló.

(...)

Az EU parlamenti választások előtt a Soros György elleni visszataszító akció a brüsszeli bizottság hivatalos tiltakozása nyomán némileg alábbhagyott, majd rövid időre eltűnt, de mostanában a kormány propaganda csapatának újfent nincs jobb ötlete. Ugyan mire jó ez Orbánnak? Külföldön a sorosozás nagyon rossz visszhangot kelt, de Orbán Viktort ez szemlátomást nem érdekli. ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nobilis de Karatna
2019. december 29. 23:38
LOVÁSZ ÚR! Valami kimaradt! Az ilyen Soros-félék saját ocsmány hamis küldetéstudattól vezérelt rögeszméjük és egyéb cselekedeteik által még azokban is felgerjesztik az antiszemitizmust, akik előtte azt sem tudták, hogy az micsoda! https://i.imgur.com/mAZQ3Av.jpg
Tanner
2019. december 29. 16:56
A SOROS projektet jól kitalálták - úgy lehet pénzelni, hogy nincs nyoma. Bárki aki segített a zsídók depotálásában azokat kivégezték, vagy sok évi börtönre ítélték - kivéve Gyuri bácsit, mert neki ezt is elnézték és erre azt tudta mondani -" ha én nem teszem meg megtette volna más"
akiaki
2019. december 28. 15:22
na ez a lovasz peter, aki ságvári komcsi mosdató is
Peter8811
2019. december 28. 10:34
"Külföldön a sorosozás nagyon rossz visszhangot kelt, de Orbán Viktort ez szemlátomást nem érdekli." Netán Nyaunál?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!