Soproni Tamás hazudott

2019. december 17. 16:40

Ha neki valami nem tetszik, nácizik egy kicsit, és kénye-kedve szerint betilt bármit, akár egy keresztállítást is.

2019. december 17. 16:40
Dúró Dóra
Facebook

„Bevallotta, hogy hazudott Soproni Tamás terézvárosi polgármester: nem azért tiltotta be a Mi Hazánk a Nyugati téri keresztjét, mert nincs neki hely, hanem mert nem tetszik neki az egyébként törvényesen működő pártunk.

Szerinte tehát nem kell a jogállami normáknak érvényesülni: ha neki valami nem tetszik, nácizik egy kicsit, és kénye-kedve szerint betilt bármit, akár egy keresztállítást is. Most megmutatta a Momentum is, hogy miközben diktatúrával vádolják a Fideszt, ők is ugyanazt csinálják. Ezért vallja a Mi Hazánk: se Gyurcsány, se Orbán!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amerigo
2019. december 19. 10:00
Nyomentum kis göbbelszkéje, aki egyben propaganda és demagógia felelős. Ő az internáci járszalagra és infúzióra kötött XXI.századi párt "erős embere". Sok kretén is így kezdte és mi lett a vége? Idézet egy másik oldal kommentjéből: "Természetesen egyetértek Önnel. Csupán arra kérem Önt: Ne általánosítson. Budapesten nem mindenki gyengeelméjű, elmebeteg, skizofrén, értelmi fogyatékos illetve paranoid reakciókkal telített. Hangsúlyozottan az irányultságának a kifejtését legyen kedves, konkrétan a tetűfészkekre összpontosítani. Például: Karácsony Gergely és talpnyalói, Gyurcsány Ferenc és végbél – tisztítói, Krinyó – Gajda – Lackner – Burány – Örsi Gergely – László Imre nyaloncai, Vadai – Kunhalmi – Újhelyi – Fekete – Győr – Gulyás Márton pribékjei. A szíves megértését, ezúton is, nagyon szépen köszönöm." https://www.facebook.com/sopronitamas.momentum/videos/2385018191754704/
Akitlosz
2019. december 18. 17:57
A vörös ellenzék ténykedése nem bizonyította még be elégszer, hogy a balhézós látványpolitizálás nem hoz sikert? Az csak a program és a jobbító ötletek hiányát jelzi. Úgy tűnik, hogy a Mi Hazánk sem képes többre.
lewdberg
2019. december 18. 15:39
senkit se érdekelsz te náci ribanc :)
Coccothraustes
2019. december 18. 14:07
Minden Momentumos hazudik....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!