Máltán meggyilkoltak egy újságírót, a szálak a szocialista miniszterelnökhöz vezetnek

2019. december 17. 10:46

A baloldal hallgat és terel.

2019. december 17. 10:46
Hidvéghi Balázs
Hidvéghi Balázs
Facebook

Máltán meggyilkoltak egy újságírót, a szálak a szocialista miniszterelnökhöz vezetnek – erről szól a mai plenáris vita Strasbourgban. A baloldal hallgat és terel – pedig ez a valódi jogállamisági kérdés, nem a Magyarország ellen folytatott politikai hisztéria.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2019. december 21. 13:08
1.) A 444 megírta, hogy december 21.-e van, ránéztem a naptárra, és tényleg. 2.) https://mandiner.hu/cikk/20120720_a_kormany_strategiai_partnere_lett_a_coca_cola 3.) "Egy kicsit vedd komolyabban magadat, ha szeretnéd, hogy mások is így tegyenek. Egy multi részéről a Felcsútot támogatni kizárólag annyi értelme van, hogy benyaljon a miniszterelnöknek."
koronaszepe
2019. december 18. 22:45
A Magyar Idők 897, a Magyar Hírlap 637 millió forint állami reklámot könyvelt el 2017-ben. Hogy piacilag mennyire értelmezhetetlen termékekről van szó, azt mutatja, hogy a Magyar Idők esetében a hirdetési bevétel 87 százaléka állami forrás. A G7 felidézi, hogy a már megszűnt Magyar Nemzet és Népszabadság 2010-ben még képes volt valamennyire piaci logika szerint működni: akkor még nagyjából egyenlőre arányban érkeztek bevételek lapeladásból és hirdetésből, azóta a lappiac sorvadása és a politikai beavatkozás miatt odáig torzult a helyzet, hogy ma már gyakorlatilag az állam dönti el, ki maradhat életben a lappiacon.
Harangláb
2019. december 18. 07:12
Úgy olvastam, hogy: "Méltán meggyilkoltak egy újságírót." ...Asszem, meg kell tisztítanom a szemüvegemet...:)
Óbor Dezső
2019. december 17. 19:03
......a neoliberális kommunisáknál egy újságíró meggyilkolása nem számít, hozzászoktak már, (tömegeket végeztek ki az őseik is).....nekik csak akkor van jogállam meg demokrácia ha ők vannak hatalmon (kommunista neoliberálisbol kutyákbol soha nem lesz demokratikus szalonna).... ....de normális ember sem......csak aberrált LMBTQ-s Genderbuzológus ferdehajlamu aberrált gazember!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!