Keresztet tilt be egy polgármester Magyarországon

2019. december 16. 18:23

Van még immunrendszere a nemzetünknek? Vagy a karácsony már csak fenyőünnep, és mi már csak egy fogyasztói társadalom vagyunk? A Mi Hazánk szerint nem.

2019. december 16. 18:23
Dúró Dóra
Facebook

„Hát ez a pillanat is eljött. És nem szakad le az ég, a sajtó nem háborodik fel, sőt el sem jönnek a Mi Hazánk ebben a témában tartott sajtótájékoztatójára. Senki. Van még immunrendszere a nemzetünknek? Vagy a karácsony már csak fenyőünnep, és mi már csak egy fogyasztói társadalom vagyunk? A Mi Hazánk szerint nem.

Eddig botránkozva figyeltük, hogy Nyugat-Európa hogy vált keresztényből előbb ateista liberálissá, majd egyre nagyobb teret engedett az aberrált életmódnak, míg végül a túltolt tolerancia és a bevándorlók »érzékenysége« miatt megtagadta saját keresztény hagyományait. Mindezt most már elhozta nekünk ide is a Momentum, most annak polgármestere tiltotta be a keresztet azzal az indoklással: a tér »megjelölt időszakban való foglaltsága és megnövekedett használata miatt önkormányzatunk a közterület használatához nem járul hozzá«.

Értik: a Nyugati téren nem fér el egy kereszt. A döntésnél talán még cinikusabb maga az indoklás, ami nyilvánvalóvá teszi, hogy politikai döntés született. Ne beszéljünk mellé: a Momentum polgármesterét az adventi időszakban zavarja egy kereszt a közterületen. A híresen toleráns párt politikusa nem tűri meg ezt a jelképet a kerületében. Ismét megmutatta Macron Momentuma, hogy kiknek az oldalán áll, és hogy mi vár Magyarországra, ha ők Gyurcsány vezetésével hatalomra kerülnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bzozoo
2019. december 17. 22:00
Keresztény hagyományok? Boszorkányüldözés, inkvizíció, balkezes gyerekek megbélyegzése, hogy az ördöggel cimborálnak, pedofil papok stb?
RNWorld
2019. december 17. 17:31
Remélem kezd minden illegő-billegő illetve otthon maradó szavazónak világossá válni, hogy milyen veszedelmet szabadítottak az országra, pontosabban és hála égnek egyelőre csak Budapestre és még néhány városra. Bármerre nézünk korrupció , kirekesztés, megbélyegzés, hazugságok, pénzosztás, hatalmi erő csillogtatása .... nem gondolom, hogy Ti valóban baloldaliak vagytok, inkább egy hatalom( -és pénz)éhes , megélhetési szerencselovagok ...
NotaBene
2019. december 17. 16:04
Hol vannak a jogvédők? Ki készít egy szinvonalas anyagot arról, hogy az alkotmánynak illetve az aktuális törvényeknek miért nem felel meg Soproni határozata? Rágalmazás? (Nácizhat -e?) Hatalommal való visszaélés? (Egy "helytelenül" gonolkodó" pártot vélemény nyilvánánitási jogát korlátozhatja-e egy polgármester?) Milyen jogi eljárást lehet indítani?
catalina9
2019. december 17. 06:58
Ismét megmutatta Macron Momentuma," Macroné??? na neeeee. sokkal inkább Sorosé... no de majd meglátjuk, hogy a hazafogyatékos, de amúgy szabadelvűségükről híres zsidóktól hemzsegő mindenféle szervezetek, hogy fognak tiltakozni, a "szabad" városban...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!