Gyurcsányék falaznak a Gothár-botrányt eltusolóknak, ezért hazudoznak a színházakról

2019. december 10. 15:35

A valóság az, hogy a főváros és minden más önkormányzat, annyi színházat tart fenn, ahányat csak akar, fővárosi színházat is csak a  Fővárosi Közgyűlés tud bezárni.

2019. december 10. 15:35
Fidesz-Magyar Polgári Szövetség
MTI OS

„Szégyen, hogy Gyurcsány, Karácsony és az egész baloldal mélyen hallgat a Gothár-féle szexuális zaklatási botrányról, és az azt eltusolóknak falaznak, ezért hazudoznak reggel, délben, meg este a színházakat érintő javaslatról.

A valóság az, hogy a főváros és minden más önkormányzat, annyi színházat tart fenn, ahányat csak akar, fővárosi színházat is csak a  Fővárosi Közgyűlés tud bezárni. Az pedig helyes, ha tiszta lesz a helyzet a színházak finanszírozásában és fenntartásában, és állami pénzt nem fordítanak olyan színházra, amely éveken át eltusol súlyos szexuális zaklatásokat.”

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2019. december 11. 14:33
Ez az egész összeborult ellenzék egy morális sz.. kupac.
nyugalom
2019. december 11. 13:46
Falazni fognak molnárnak és őrsinek is ? új emberke soproni tomika is, fegyőr is fiatal, de hát a két szoci azonnal bejelentkezett! mi lesz itt még, krinyóék mé vezetnek....
Vakfolt
2019. december 11. 09:01
Én csak ámulok, hogy ott volt a borkai, akinek kapcsán a fideszt lehetett ekézni, most meg itt van ez a ballibbant erőszakoló Gothár, akinek kapcsán.. na, hát megint csak a fideszt kell ekézni. Ezeknek mindenről ugyanaz jut az eszükbe.
Mich
2019. december 11. 00:57
A libsibolsik szétverik a színházakat, is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!