Gajda Péter egyelőre lemondás helyett perrel fenyegetőzik ellenem

2019. december 19. 16:37

A Lackner videó állításait próbálom megcáfolni vagy megerősíteni. Előbbi sajnos eddig nem sikerült, higgye el, ez nekem fáj legjobban.

2019. december 19. 16:37
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Helytelen, hogy egyelőre nem mond le, de helyes, ha perel! Legalább ha a magyar rendőrség megtagadná az általam megtett feljelentés után a nyomozást, talán egy becsületsértési ügyben kiderülhetnek fontos részletek. Helyes, helyes! De van néhány fontos és nyilvános üzenetem a tisztelt polgármester úr részére:

1. Polgármester Úr, úgy tudom, ön helyreigazítási kérelmekkel és perrel fenyegetéssel teleszőtt ügyvédi dörgedelmekkel bombázta a magyar sajtó független részét azért, mert tudósított a kispesti közétkeztetést, illetve az útfelújításokat érintő beszámolóimról. Megtette-e ugyanezeket a fenyegető helyreigazítási kérelmeket a Lackner-videókról szóló beszámolók után is? (Azok ugyanis még súlyosabb állítások.)

2. Polgármester Úr, nem találtam egyértelmű bejelentést, csak utalást arra, miszerint ön Lackner Csaba ellen rágalmazás és becsületsértés miatti feljelentést ígért. Ha igen, tisztelettel kérem, hogy ennek a feljelentésnek, illetve keresetnek a másolatát tegye nyilvánossá honlapján! Nagyon fontos lenne számomra tudni, hogy Lackner állításai közül melyeket talál bizonyíthatóan hamisnak, és hogy valóban megtette-e ezeket a feljelentéseket. Ha sajtóorgánumot is perelt, kérem, azokat is tegye nyilvánossá! Így Lackner Úr is felsülne, ha nem tudná megmondani, hol és pontosan kinek a nevén vannak az Ön állítólagos eltitkolt ingatlanai.

3. Polgármester Úr, a járda és útjavításokat illetően hétfőn délben tartottam sajtótájékoztatót, ami több tucat, a kerület legkülönbözőbb részét érintő, több ezer négyzetméternyi kátyúzást és járdafelújítást érint. A cáfolatot Ön ma, csütörtök reggel tette ki. Ebben azt írja, hogy SEMMI nem igaz abból, hogy több munkát végzett el a Lackner által említett Compassion és Anildia kft. Ehhez sok száz kátyút és járdaszakaszt kellett Önöknek lemérni két nap alatt (ÉS AZ ADOTT MEGRENDELŐHÖZ TARTOZÓ KÁTYÚKAT A FORGALOM KÖZEPÉN MEGTALÁLNI ÉS LEMÉRNI a levelében említett sublerrel!). Nekem kb. 1 órámba telt, hogy három különböző járdaszakaszt – kétségkívül kicsit pontatlanabbul – felkeressek és lemérjek. Ezért, már elnézést, életszerűtlennek és túlbuzgónak tartom a teljes tagadást. Kérem, adjon választ, hogy ezeket az ellenőrzéseket kik végezték, hány brigádban, hány munkaórában? Ön jelen volt ezeken a méréseken?

4. Kérem, arra is adjon választ, hogy miért nem volt soha utólagos írásbeli megrendelésnek nyoma az eredeti megrendelést sokszor 50-100 százalékkal túllövő számlák mellett?

5. Ön szerint a túlmunkákat a »helyben lakók kérték«. Van ennek nyoma? Hogy történtek ezek a kérések? Szóltak a melósoknak, hogy húzzák meg kicsit azt a lapátot, hogy hosszabb legyen a járda vagy nagyobb a kátyú? Hány ellenőr végezte az elmúlt két napban a helyi lakosok felkeresését?

6. Polgármester Úr, szíves tájékoztatásul közlöm, hogy információim szerint az Önök egyszereplős közbeszerzésén „kiválasztott” Szakácstündér Kft. körül Balmazújvárosban (erre hivatkozott referenciaként) áll a bál. Úgy tudom, több hónapja rendőrségi nyomozás is zajlik kartellezés és a közbeszerzés szabályainak megsértése miatt. Jó tanácsom, hogy mielőtt aláírja a szerződést Kispesten, vegye fel a kapcsolatot az ottani önkormányzattal!

7. Biztos, hogy a legjobb érv a bankhitel mellett, hogy az Államkincstár jóváhagyta? Az Ön tudomása szerint cáfolható-e Lackner azon sugallata, hogy a hitel után valakik jutalékot kaptak?

8. Polgármester Úr, végül ismételten kérem, hogy ne használja a rossz fideszes kommunikációs sémát, miszerint aki önt támadja, az Kispestet támadja! Az is hazugság, hogy én az Ön pártját támadom. Dehogy, nézze végig a bejegyzésemet, az Ön pártjának a nevét le sem írtam. Én pont azokat a tisztességes politikusokat védem, akiknek Ön tönkreteszi a munkáját! Én a korrupciót támadom, illetve a Lackner videó állításait próbálom megcáfolni vagy megerősíteni. Előbbi sajnos eddig nem sikerült, higgye el, ez nekem fáj legjobban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Leslie5961
2019. december 21. 19:05
Macskaszar és kemény józsi voltak az OPNI utolsó betegei. Fletó kiengedte őket.
Dénia
2019. december 20. 17:44
Tényleg? Így a választások után hajlandó voltál megnézi a videókat? Miközben a szövetségeseid és barátaid pofátlanul képesek belemondani a kamerába, hogy hamisított a videó? Semmivel nem vagy jobb, mint ha kussban maradtál volna.
Karácsony Szilvi
2019. december 20. 17:26
Gajdának csak jár a pofája, nem mer perelni, mert akkor kiderülhetnek a dolgaik.
Tiszafa
2019. december 20. 13:44
Perel, perel...Na és? Mi a gond? Hát vidd magaddal a csoda tábládat a bíróságra! Tudod melyiket, a ló alkatrészeset.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!