Ahol a hazudozás családi hagyomány

2019. december 17. 07:40

A renitens parlamenti képviselőkre megalkotott törvényerejű rendszabályozás szigorításának itt volt az ideje.

2019. december 17. 07:40
Csizmadia László
Magyar Hírlap

„Európának és Magyarországnak is békességre lenne szüksége. A pártoknak nem feladatuk a politikai háborúzás, sokkal inkább, azzal kell törődniük, hogy megszerezzék programjukhoz a választók bizalmát, a hazát építeni és nem rombolni kell. Az Európai Parlamentben a képviselők a választópolgárok bizalmával kerültek. Ezzel szemben mit tesznek a magyar ellenzéki képviselők? Támogatják, hogy az Európai Unióról szóló alapszerződés 7. cikkelyét vessék be hazánk ellen. Elfelejtik, hogy a haza nemcsak az ellenzéket támogató polgárokból áll, mint tudjuk, sőt! Szerintük, hazánk polgárainak uniós képviseletét a szavazatok felfüggesztésével gyengíteni kell. Nem aggasztja őket, hogy így a magyar emberek érdekei kívülállók játékszerévé válnak.

Hamiskártyás módszereikkel hovatovább arra vetemednek, hogy elérjék Magyarország uniós költségvetési támogatásának megnyirbálását. Igen, okos pártszövetségeseik simogatását elnyerhetik, mert így azoknak több jut.

A magyar gazdaság száguldását akadályozó módszerek alkalmazásában sem szenvednek hiányt. Az alanyi jogon járó uniós támogatásokat igyekeznek közvetlenül becsatornáztatni a kezükbe került önkormányzatokhoz. Hatalmas erővel szervezik a brüsszeli költségvetésbe kerülő civileknek járó támogatások eljuttatását a Soros-érdekű, Júdás-szemléletű NGO-khoz.

Evezzünk hazai vizekre. A renitens parlamenti képviselőkre megalkotott törvényerejű rendszabályozás szigorításának itt volt az ideje. Bohóckodással, kocsmai módszerekkel nem lehet az időt elvenni a becsületesen tevékenykedő képviselőktől, azoktól, akik választóik érdekében színvonalas munkát végeznek. Erre példát szolgáltat az Európai Unió képviselőkre vonatkozó szabályozása is. Azok a parlamenti képviselők, akik trágár szavakat mutatnak fel, síppal, dobbal, szirénával felfegyverkezve visszaélnek az adófizetők és a választók bizalmával, önmagukat minősítik.

Gyurcsányék családi kupaktanácsa javaslatára született Dobrev Klára, azaz Gyurcsányné, ő minap az EU házába hívta az Unhack Democracy Europe szervezetet, hogy tanulmányával bizonyítsa »miként csalta el« a Fidesz–KDNP a választásokat. A bemutatott dokumentumban százhetven olyan ellenzéki képviselőre hivatkoztak, akik névtelenségük megőrzését kikötötték. Ugyanezek az országgyűlési választási bizottságba delegált emberek aláírásukkal hitelesítették a szavazóíveket. Az általuk terjesztett hazugságokat nyíltan nem merik felvállalni. Felmerül a kérdés, hogy ilyen szervezet meghívása és nyilvános szerepeltetése kimeríti-e az uszítás fogalmát és a bűnrészesség megalapozottságát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2019. december 18. 11:18
"A pártoknak nem feladatuk a politikai háborúzás, sokkal inkább, azzal kell törődniük, hogy megszerezzék programjukhoz a választók bizalmát, a hazát építeni és nem rombolni kell." - igen, csakhogy a szupertehetségtelen baloldalunknak, most már a ballikkal fűszerezve, semmilyen más lehetősége nincs, csakis a gyűlölet szítása. Mikor fogják az emberek végre ezt felismerni?
Gombóc XVI. Artúr
2019. december 17. 20:08
Kedves elvtársak, önök a Szabad Nép főszerkesztőjének írását olvashatták arról, hogy Pártunk és Kormányunk hogyan harcol a gaz ellenséggel!!!!!!
Valodi
2019. december 17. 16:23
"A pártoknak nem feladatuk a politikai háborúzás, sokkal inkább, azzal kell törődniük, hogy megszerezzék programjukhoz a választók bizalmát, a hazát építeni és nem rombolni kell." - jóvammá, kiscsákó! Elmentek ti a bús pi..ába! Még renitens Orbán-pártiak is meg merték ezt fogalmazni: "32. Mai közéletünkben az igazság kimondása, védelme keveredik a vádaskodások, hazugságok, féligazságok és odamondogatások hangzavarával. A tiszta és erélyes kritikai hangot kiszorítja a gyalázkodás és a közvélemény manipulálása. Ennek következménye, hogy az emberek egy jelentős része eltávolodik a közélettől, s politikusainkban nem a polgári és nemzeti képviselet felelősségteljes személyiségeit látják, hanem romboló, belátásra képtelen és haszonleső arcokat, akik zsoldos katonaként pusztítják egymás hitelességét és az ország előrejutásának esélyeit." http://www.keesz.hu/ujra-neven.. Meg is kapták érte a magukét - erre az infantilis önszembeköpésre kényszerítette őket a Főnök: "Szomorúan olvastuk azokat a cikkeket, amelyek Az idők jelei elnevezésű társadalmi kezdeményezés Újra néven nevezzük című kötetével kapcsolatban láttak napvilágot. A szóban forgó írások olyan színben tüntetik fel a kiadványt, mintha azt a kötet szerzői a jelenlegi Kormány vagy egy konkrét politikai párt kritikájának szánták volna. Ezzel a kiadvány szerkesztői és írói nem tudnak és nem is akarnak azonosulni." http://www.keesz.hu/a-kesz-az-.. Hogy milyen eszközzel érhette ezt el ebben az értelmiséginek gondolt közegben, az számomra rejtély.... Biztosan van olyan hatalma, hogy a sz@rt is meg tudja etetni egyesekkel!
Karácsony Szilvi
2019. december 17. 12:11
Te szegény, naiv Csizmadia László!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!