A szocialisták már egy éve is hazudtak a munka törvénykönyvéről

2019. december 03. 15:59

Azok beszélnek már megint a munkavállalókról, akik kormányzásuk alatt egymillió magyar embert tettek munkanélkülivé.

2019. december 03. 15:59
Fidesz
MTI-OS

„A szocialisták már egy éve is hazudtak a munka törvénykönyvéről, és csak politikai kampányakciókhoz használták fel – Reagálás Korózs Lajos és Komjáthi Imre sajtótájékoztatójára

Azok beszélnek már megint a munkavállalókról, akik kormányzásuk alatt egymillió magyar embert tettek munkanélkülivé, agyonadóztatták a béreket és megalázóan alacsony bérekért dolgoztatták a dolgozókat. A szocialisták és a többi ellenzéki párt az elmúlt években sem támogatott semmilyen, a magyar dolgozókat segítő adócsökkentést. Az elmúlt egy évben teljesen világossá vált, hogy A munka törvénykönyvének módosítása semmi olyan negatív hatással nem járt, mint amivel az ellenzék már akkor is ijesztgetett. A túlmunka vállalása önkéntes, a törvény védi a munkásokat, és lehetővé teszi, hogy aki akar, többet dolgozhasson, és többet kereshessen. A szocialisták és az összes ellenzéki párt már egy éve is hazudtak a törvényről, és csak politikai kampányakciókhoz használták fel, és most is ugyanezt tervezik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2019. december 03. 18:57
Orbánék gyakorlatilag eladták a magyar munkaerőt bagóért, így lehet döngetni a mellkast a statisztikai adatokkal (közben átírni a törvényeket, a munka törvénykönyvét is ide értve, a multik igényeinek megfelelően), és megvan az a járulékos haszon (nem, nem járulékos, ez a sokkal nagyobb nyereség), hogy az autógyárak elég erővel rendelkeznek ahhoz, hogy nyomást gyakoroljanak akár a német kormányra – Merkel hmmm… simulékony viselkedése elég jól példázza a dolgot -, a német kormány pedig az Unióra. Így aztán Orbán zavartalanul szívathatja az egész országot, az Unió továbbra is ész nélkül önti a támogatást, és segít életben tartani a rezsimet. Mi pedig – akik ebben az országban élünk – le vagyunk szarva.
Balatonakarattya
2019. december 03. 18:09
Szegény Fidesznél lecserélhetnék már a közlemény-generátort egy modernebb, szofisztikáltabb kivitelre.
Akitlosz
2019. december 03. 17:45
A névtelen Fidesz közlemények a legalja kategória, ezért nem vállalja azokat arccal, névvel egyik fideszes politikus sem. Már csupán annyiból, hogy névtelen Fidesz közlemény előre lehet tudni, hogy csupán a politikai ellenfeleik ócsárlása lesz bennük.
toef36
2019. december 03. 17:32
Egy év múlva, jövőre is hazudni fognak... Nincs új a nap alatt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!