Máris a szabadrablásról szól az egész

2019. november 10. 10:33

Minél többet vesztünk most, annál többet nyerhetünk 2022-ben.

2019. november 10. 10:33
Kiss István Béla
Magyar Nemzet

„El tudták érni, hogy Budaörsön vagy a főváros XI. kerületében, pláne a Kispesten kipattant ordas nagy disznóságok ne hassanak úgy a választókra, mint Borkai emberi gyarlósága, amely, mint ez körvonalazódni látszik, kísértetiesen emlékeztet Heinz-Christian Strache tőrbe csalására és az Osztrák Szabadságpárt kormányra kerülési esélyeinek megtorpedózására. Az elemzők közül leginkább G. Fodor Gáborral értek egyet, szerinte be tudták ezzel kapcsolni, meg tudták szólítani azt a réteget, amely nem sokat törődik ugyan a politikával, de a politikusokról (főleg a hatalomban levőkről) általában rossz véleménye van. A győri lemondás és az időközi választás kiírása azonban hosszú távon kamatozni fog!

Minél többet vesztünk most, annál többet nyerhetünk 2022-ben. És ennek van alapja. Főleg, ha (újabb déjá vu élmény!) a teljesíthetetlen Karácsony Gergely-i ígéretekre gondolunk. Amelyek ugyancsak jellemzőek voltak mind a Horn-kormányra, mind a 2002-ben kormányra kerülőkre. A keserű csalódás és a várható átszavazás a mostani kormányzópártokra kódolva van. Az üres demagógiára, a zöldügyi blablára, a klímahisztériára rá is lehet fázni. De főleg arra, hogy Karácsony, illetve a vörösbe borult kerületek újsütetű polgármestereinek legelső intézkedése a pénzcsapok megnyitása, saját fizetésük drasztikus megemelése és az önkormányzati cégek totális elfoglalása volt. Vagyis máris a szabadrablásról szól az egész. Ezt az országos közvélemény előbb-utóbb nagyon is érzékelni fogja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiscsillag
2019. november 11. 08:37
Két néhány sem kellett és elkezdôdött a szabadrablás. Lackner miért nem mond le?
péterx
2019. november 10. 18:37
És: az állítólag 180.000 Borkai miatt átszavazó vissza fog jönni 2022-re, s a sok - már most megmutatkozó - korrupció vissza fog ütni rájuk. Ráadásul, ezt a választást is elveszítették, nem növelték a szavazataik számát, de a Fidesz igen.
mszjozsef
2019. november 10. 17:46
Mi az, hogy Budaőrsön ardas nagy disznóságok, Borkainál meg botlás, tőrbecsalás? Ó, de bolgok lennénk most, ha csak annyi lett volna videón, mint Strachénál! Ha nem nézünk a dolgok mélyére, hogy miért szitokszó a FIDESZ az egész(!) országban, akkor nem mentenek meg benünnket 2002-ben Karácsonyék mégoly nagy ballépesei sem! Hallagassatok Kövérre, az is fontos, amiről nem beszél ( pl.miért is jók nekünk a közpénzes presztsizs beruházások?), de még fontosabb, amit a Borkai ügyről mondott ma, vasárnap reggel a rádióban!
Julismama2
2019. november 10. 15:34
Még az őrült Bartus is ilyeneket ír a messzi Ámérikában: "Lassan érthetővé válik, miért fogadta ilyen nyugodtan Orbán Budapest elvesztését. A következő választás előtt meg akarta mutatni, kik váltanák őt. Hadd lássa a magyar nép, kik állnak ugrásra készen, kik képviselik vele szemben a jogállamiság és a közéleti tisztaság, a szakértelem és az emberi tisztesség programját. Még nem telt el egy hónap, és már hányni lehet tőlük, mi lesz itt a parlamenti választásokig? Orbánnak semmit nem kell tennie, csak hagyni, ahogy ez a gátlástalan banda elkezd működni. Aztán rájuk küldi Poltot, és lesz miért." Az mondjuk nem derült ki az írásából hogy mit vagy kit szeretett volna. https://nepszava.us/semmi-mertektartas-kinyilnak-a-kriptak-nem-tudnak-ezek-megvaltozni/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!