Ja, várj...

2019. november 08. 14:59

Donáth Anna szerint „lehetünk úgy felvidéki magyarok, hogy közben büszke szlovákok vagyunk”.

2019. november 08. 14:59
Gubík László
Facebook

„»Mert lehetünk úgy felvidéki magyarok, hogy közben büszke szlovákok vagyunk.»  Donáth Anna a Progresszív Szlovákia komáromi programbemutatóján...

Tök jó, hogy ez a Momentum, szerte a Kárpát-medencében mindenhol román jelölteknek meg szlovák pártoknak kampányol a magyarokkal szemben.

Ennél már csak az lett volna gázabb, ha megpuccsolnak egy magyar olimpiát, mondjuk egy francia javára.

Ja, várj...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
subshelpcrip
2019. november 11. 18:25
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Maximus101
2019. november 09. 12:46
Szerintem is az lenne a legjobb, ha ezek a hazaárulók elhúznának ebből az országból a pártjukkal együtt!
rongilas
2019. november 08. 19:56
Nem érdemes ezeken a bolsi-libsi-kisnyilasokon rágódni. Hazudozás a vérükben van, semmilyen erkölcsi megfontolás nem okoz számukra fejfájást. Adott szó, adott nézet, mint ilyen: elavult magyarkodás. Nem emberek, csak annak látszanak. Valami különös anyagú sejjthalmazok. Vitázni nem érdemes velük. Ezt más Szolzsenyicin is megmondta.
TAVIROZSA
2019. november 08. 19:14
"Tarlós István az olimpiáról szólva emlékeztetett: a budapesti pályázat beadásáról a Fővárosi Közgyűlés másfél éve több mint 80%-os, a Magyar Olimpiai Bizottság százszázalékos többséggel döntött, a Parlament pedig konszenzussal, az ellenzék támogatásával. „Akkor a politika is maximális mellszélességgel kiállt az olimpia mellett. Most valamiért az ellenzéki politikusok többsége kihátrált ebből, a saját döntéséből. Ez az ellenzék részéről árulás. Nem illik így viselkedni, ez nem tisztességes" - fogalmazott. Megjegyezte, hogy az 1-2%-os pártok „bepánikoltak attól, hogy megjelentek a fiatalok, és bejelentették, hogy pártot alapítanak. Akik korábban két kézzel megszavazták és támogatták a budapesti olimpiát, azok most felállnak, és ország- és városvédői szerepben próbálnak tündökölni" – jegyezte meg. Kitért rá, hogy az Agenda 2020, a takarékos olimpia elvének megjelenése előtt maga is fenntartásokat fogalmazott meg, de azóta alapvetően változott a rendezés feltételrendszere. Emlékeztetett rá, hogy 2004-ben az akkori főpolgármester értekezletre hívta össze a kerületi polgármestereket, „ezerrel támogatták az olimpiát, mert az jó az országnak és a városnak", Demszky Gábor még támogató levelet is írt az ügyben." Budapest portál 2017.02.17.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!