Háztáji ellenzék

2019. november 14. 11:01

Úgy tűnik, Gajda elvtárs túl fontos elvtárs, aki bizonyára tud egyet-mást, így kizárása kezelhetetlenül nagy kockázatot jelentene.

2019. november 14. 11:01
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Mozgalmasan telnek a háztáji ellenzék mindennapjai. Gajda Péternek, Kispest szocialista polgármesterének haverját nemrég zárta ki soraiból az MSZP, mert egy felvételen kokaint szippantva a korrupció nagyszerűségéről áradozott: tudatta, hogy ha egy önkormányzati képviselő nem csinálja meg az évi százmilliót, az hülye, s előadásából az is kiderült, hogy az egyik kerületi mutyi keretében maga Gajda Péter is hárommillió forintot tett zsebre. A Magyar Szocialista Párt hitelesnek tekinti a felvételt, hisz kizárta a kokainozó elvtársat, de annyira mégsem tekinti hitelesnek, hogy Gajda Péter polgármester urat is kizárja. Karácsony Gergely főpolgármester és a Momentum Mozgalom egyaránt mélyen hallgat Gajda Péter ügyében – úgy tűnik, Gajda elvtárs túl fontos elvtárs, aki bizonyára tud egyet-mást, így kizárása kezelhetetlenül nagy kockázatot jelentene, s ezt a szövetségesek is tudomásul veszik.

Gajda Péter eközben pártjából kizárt, kokainozó elvtársát bizottsági alelnökké teszi, hisz az fegyelmezetten tartja a száját: azt se tudja, miről beszélt a felvételen. Fennmaradó idejében a kispesti szocialista polgármester a tömeggyilkos Erdoğan feleségével jótékonykodik – úgy tűnik, annyira mégsem fájnak a szocialistáknak a török elnök háborús bűnei, hogy ne sütögessék a maguk pecsenyéjét, ha a véreskezű gazember neje az útjukba akad.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marcellina
2019. november 14. 16:00
Nem úgy tűnik, hanem biztos.
Rideg Planeta
2019. november 14. 15:04
MSZP az álompárt
Sulammit
2019. november 14. 14:12
Kispest testvérvárosa többekközött a török Pendik. Erdogánné 10 milkát adományozott egy kispesz óvodának. A többi stimmel, bár Burány is benne van a buliban.
tailor
2019. november 14. 13:26
ezt a gajdát meg a burányt kongresszusi vizsgáló bizottság elé kellene állíttatni. már ha lenne kongresszus ….
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!