Besült Soros fegyvere

2019. november 25. 08:38

Űgy gondolta, elég, ha az egyik emberével üzen a német kancellárnak, vétózza meg a magyar biztosjelölt kinevezését.

2019. november 25. 08:38
Kis Ferenc
Magyar Nemzet

„Most újabb konkrét, kézzelfogható bizonyítékát láthatjuk a gátlástalanságnak, a dollármilliárdoktól és ezen keresztül a saját hatalmától megrészegült ember meggyőződésének, hogy neki joga van a társadalmak életének átformálására. Soros György úgy gondolta, elég, ha odaszól Berlinbe, az egyik emberével üzen a német kancellárnak, vétózza meg a magyar biztosjelölt, Várhelyi Olivér kinevezését. Korábban nyilván működött ez a módszer, akár Angela Merkelt is befolyásolhatta a spekuláns, de már más idők járnak nyugaton is. Soros hiába akarta ugrasztani a Német Külpolitikai Társaság elnökét, Daniela Schwarzert, a hölgy nem teljesítette a parancsot. Schwarzer asszony egyébként a nyílt társadalom egyik élharcosa, 2018 februárjában például a spekuláns egyetemén, a CEU-n tartott előadást Németország és a nyílt társadalom végzete címmel, és szervezetének támogatói között van Soros György alapítványa. Mindezek ellenére a német politikus elutasította a kérést, hiába próbálta őt győzködni a milliárdos.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
worlprofid
2019. november 26. 22:37
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
NTLLK
2019. november 26. 21:15
Ezt persze cáfolták! Mégis mi a büdös hadházit tehettek vóna egyebet?
BőröndÖdön
2019. november 25. 20:38
A Trócsányit elzavarták,a brüsszeli bürokrata simán átment...:)
nyugalom
2019. november 25. 12:56
Tulajdonképpen mit keres ez az alak az EU-ban? Ő irányítja Európát az aljas timmermans és juncker mögött?Nyiltan, pofátlanul, rengeteg pénzzel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!