Nem fantaszták

2019. október 04. 16:58

Amilyen kérlelhetetlenül hittek a piacban, oly kérlelhetetlenül hisznek most a kommunizmusban.

2019. október 04. 16:58
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Hajlamosak lehetünk azt gondolni, hogy ezek a mostaniak is csak fantaszták. Akik képtelenek kinőni a kamaszkorból, így aztán újra és újra hisznek valamiben, egymásnak ellentmondó dolgokban, és újra és újra kérlelhetetlenül, ellentmondást nem tűrve hisznek, mert – hiszen kamaszok! – nincsen értelmezhető saját életük, így aztán állandóan a világmegváltással vannak elfoglalva.

Emlékezzünk csak: ezek néhány éve még csak a piacban hittek, és azt hangoztatták, hogy »nincsen ingyenleves«. Most pedig ingyen adnának fizetést, alanyi jogon, ingyen osztogatnának lakást, CCCP feliratú pólókban rohangálnak és Marx A tőkéje van a hónuk alatt. S amilyen kérlelhetetlenül hittek a piacban, oly kérlelhetetlenül hisznek most a kommunizmusban. Amilyen kérlelhetetlenül gyűlölték az államot, oly kérlelhetetlenül követelik most az állami redisztribúciót. És kérlelhetetlenül akarják megmenteni a földet, gyermektelenséggel és kannibalizmussal, ha kell, csak azt nem tudják megmondani, hogy akkor kinek.

Mégsem fantaszták ezek. Hanem ócska gazemberek. Számítók és kiszámíthatók, pitiánerek, hiába képezték ki őket külföldi titkosszolgálatok, hogy hitelesen el tudják játszani a világmegváltó szerepét, lehetőleg ripacsság nélkül. Mégsem megy nekik, mert mindig lebuknak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2019. október 05. 13:23
Nyugat-Európában ahol a II.világháború után az USA megvédte őket a kommunizmustól... NA OTT ÜTÖTTE FÖL A FEJÉT EZ AZ ALJASSÁGOS IDEOLÓGIA! Mi Kelet-középeurópaiak majd' fél évszázadon át ebben az iszonyatos hazúg világban kellett élnünk! Most az EU veszi át a "Szovjet Unió" szerepét!... és a Szovjet Unió mintájára kialakított Európai Unió határozza meg a "jogállamiságot"! No és ebben a szovjet mintájú EU-ban azt tapsolják meg viharosan AKI JOGTALANSÁGOT IDÉZETT ELŐ ÉS VESZÉLYEZTETTE AZ OLASZ RENDŐRÖK ÉLETÉT! Ha ezt Hofi megérhette volna!...
kerekperec
2019. október 05. 09:29
Bayer akárhogy is erőlködsz, értelemmel rendelkező emberek látják, hogy a hányingert keltő írásaid merő hazugságok. A szülők 4-5 generáción át küldték gyerekeiket ehhez a Kiss László-hoz abban a hitben, hogy a sport nemes dolog, jellemet nevel, karaktert erősít, erkölcsöt azaz helyesnek ítélt viselkedési szabályokat magyaráz meg. Miért volt eltitkolva a szülők elől 55 évig, hogy Kiss László megalázott egy fiatal leányt, behatolt a testébe engedelem nélkül hogy kiélvezze magát ? Hogy lehetett 55 évig egy erőszakos nemi közösülés miatt büntetett előéletű mocsok, fiatal lányok edzője akik fürdőruhára vetkőztek előtte naponta ? Hogy lehetett egy nemi erőszakoló a Magyar úszónők szövetségi kapitánya ? Ezekről írjál te sötét, hazug vidéki bunkó - te ócska gazember - te kihízlalt barom, te.
3M..
2019. október 05. 08:20
"Nem fantaszták." Családapa, Olimpikon, Győr, Fidesz! https://ezazordogugyvedje.wordpress.com https://uploads.disquscdn.com/images/fdf1c32f947d9ca4aaa5515d00b04886922d2883b488bed68b3cd73092c694ac.jpg Szebb Jövőt!
2785
2019. október 04. 21:27
Sunyi egy népség annyi szent!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!