Kvótacsapda

2019. október 08. 07:14

A visegrádi belügyminisztereknek keményen kell ma fellépniük.

2019. október 08. 07:14
Őry Mariann
Őry Mariann
Magyar Hírlap

„Mégis, Seehofer szerint a kilépési záradék beépítésével meg lehet akadályozni, hogy a kvótatervnek szívóhatása legyen. A helyében azért nem lennék ennyire biztos abban, hogy a Soros-aktivisták és az embercsempészek majd cizelláltan adják át az üzeneteket az útrakelőknek. Az pedig végképp értelmezhetetlen, hogy a máltai paktumhoz nevét adó politikus az elmúlt napokban már arról beszélt, hogy erős külső határvédelemre van szükség, de a kvóta ötletét továbbra sem engedte el.

Magyarázkodnivalója nemcsak Seehofernek lesz, hanem egy másik máltai cinkosnak, Castaner francia belügyminiszternek is. A négy társát legyilkoló szélsőséges muszlim rendőrségi dolgozó ügye nyilvánvaló hibákra világított rá, ráadásul felmerült a gyanú, hogy a támadás valódi okait megpróbálták eltussolni. A német Die Welt szerint ez az ügy olyan lehet Macronnak, mint Merkelnek a kölni szilveszter. Castanernek és Macronnak inkább a hazai helyzetet kellene kezelnie, ahelyett hogy újabb migránsokat szabadítanak Európára. Mindeközben a francia liberálisok éppen kiátkozzák a neves jobboldali gondolkodót, Éric Zemmourt, amiért egy nagy port kavart beszédben az iszlám és a migráció veszélyeiről beszélt.

A visegrádi belügyminisztereknek keményen kell ma fellépniük, hogy minden lehetséges módon megfékezzék az újabb elmebajt. Elég csak Franciaországra vagy Németországra nézniük, ha esetleg meginognának.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trouposed
2019. október 09. 16:54
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Biivisz
2019. október 08. 09:02
Seehofer már nem számít! Teljesen nyilvánvaló, hogy róla is van egy "ibizai" videó. Csak eddig ezt csak neki mutatták meg ...
A lojalitás felülír mindent!
2019. október 08. 07:28
Mariann! Ez mostanság a sláger! A szivárogtató ismét üzent! Borkai, egy dolgot mindig elfelejtesz: ügyvéd vagyok, tudom mit csinálok. Veled ellentétben tudom, hogy Horvátországban a prostitúció illegális. Szóval tegnap bevallottál pár év börtönt - Rákosfalvy haverodat is terhelve. Hiszen ti szerveztétek tavaly például a pünkösdi dorbézolást, te fizetted ki a lányokat is, a hajóval pedig - társaiddal együtt - a helyszínt biztosítottad. Tetted mindezt hivatalos személyként, ami súlyosbító tényező. Nem tagadtad a beismerő videódban, hogy te adtad a lányokra a pénzt, csupán azt dadogtad el, hogy nem közpénzből finanszíroztad az utazásodat. Szolgálati közlemény: Ma vagy holnap a korrupciós szál is következik: Maldív-szigetek. Ahogyan érkezni fog, mi történt még a hajón, miben hazudott még tegnap Borkai. https://neocasino.wixsite.com/..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!