Egyik báb javasolja a másik bábot

2019. október 29. 16:57

De szép is ez.

2019. október 29. 16:57
Szél Bernadett
Facebook

„Egyik báb javasolja a másik bábot, de szép is ez. Tegnap Handó Tünde alkotmánybírói jelöléséről, ma az Áder János által újrajelölt Polt Péterről szóló hír bizonyítja, hogy miközben Kövér László éjt nappallá téve azon dolgozik, hogyan is lehetetlenítse el a renitenskedő ellenzéki képviselőket és a munkájukat végző újságírókat a parlamentben, öltönyös urak és kosztümös hölgyek, méltóságteljesen végigült és szabályosan levezetett üléseken hozzák meg sorra a jogállamban büntetőjogi kategóriába tartozó döntéseket.

Mindig tartsuk észben: az ellenzéki »balhénak« nevezett tiltakozás mögött ezek a gyalázatos döntések állnak, ilyen döntéseket hoz meg nap mint nap a kormánypárti többség, ilyen döntésekkel tesz erőszakot a jogállamon. Ezek az emberek szörnyülködnek aztán az ellenzék »viselkedésén«, miközben az igazi gyalázatot ők követik el. Ez az igazság, akármit is szajkóz a propaganda.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. november 02. 05:36
Berni csináltass a lakásodban egy atomreaktort, te fogod hajtan, mert már csak atomi részecske vagy, majd csak menstruálni jössz ki, mivel ilyen kicsi lettél elég egy elemi szál a vattából azt használhatod szárnyas betétnek.
Peter8811
2019. november 02. 05:32
Szél Bernadett: A civilizációnk összeomlása megjelent a horizonton Ennek első jele hogy a Karácsony főpolgármester lett a MIkulás Baranyi meg a kilencedikben polgár mester.
reugrangon
2019. október 30. 22:05
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
tolan
2019. október 30. 13:25
És Hadházy mikor nyomja beléd a "LÓNAK A FASZÁT"?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!