Kilövési engedély Trumpra, síri csend Bidenről

2019. szeptember 30. 21:05

Joe Biden nem kért, nem udvariasan nyomást gyakorolt, mint most Trump, hanem igen nyers formában követelt.

2019. szeptember 30. 21:05
Seres László
Seres László
Neokohn

„Ez az ügy valójában nem Trumpról kéne hogy szóljon, hanem Joe Bidenről és fiáról, Hunterről, és ha a demokratáknak a következő hetekben mégis sikerül az egész impeachment-kampányt az elnök ellen fordítani, ergo elterelni a figyelmet saját elnökjelöltjük néhány évvel ezelőtti ügyéről, akkor azt kell mondjam, le a kalappal a demokraták PR-apparátusa előtt.

Az igazi ügy pedig ez: Joe Biden, akkor még Barack Obama alelnökeként, 2016-ban sikeresen kirúgatta Viktor Sokin ukrán főügyészt, aki éppen megvizsgálta volna azt az ukrán céget, a Burisma Holdingsot, amelynek igazgatótanácsában 2014 óta ott ült a fia, Hunter Biden. Tehát nem kért, nem udvariasan nyomást gyakorolt, mint most Trump, hanem igen nyers formában követelt, sikerrel, és erről nyíltan be is számolt a Council of Foreign Relations rendezvényén.

A kokain konzumálásán kívül állítólag semmihez sem értő Hunter havi 50 ezer dollárt (összesen olyan 3 millió dollárt) keresett az oroszbarát exelnökkel, Janukoviccsal jó viszonyt ápoló cégnél, épp abban az időben, amikor apja az ukrán korrupció visszaszorításával volt megbízva.

És bár természetesen nem bizonyítható közvetlenül, hogy Biden a fia védelmében kérte fentieket Porosenko elnöktől, az összeférhetetlenség kétségtelen. Akkor is, ha Sokinnal épp az volt a baja a Nyugatnak, hogy nem volt elég hatékony – hiszen Sokin legalább annyit megtett, hogy tervbe vette a Burisma górcső alá vételét. (Ja, és Hunter már eleve Biden egymilliárd dolláros zsarolásával került a helyére 2014-ben, azért ezt se felejtsük el.)

Ráadásul, mint arról az MTI kijevi tudósítója beszámolt, »Trumpnak az ukrán sajtóban megjelent cikkek alapján feltehetőleg vannak a birtokában olyan információk, amelyek megalapozzák a gyanút, hogy Bidenék valamiféle jogellenes cselekményt követhettek el Ukrajnában, de ezek az értesülések nem elegendőek ahhoz, hogy felhasználhassa őket politikai vetélytársa ellen a 2020-as elnökválasztási kampányban, s ezért sürgethetett vizsgálatot.«

Így van. Nem kielégítő információk felhasználása a politikai vetélytárs ellen minden jel szerint a demokraták monopóliuma. Lehet, hogy van miért agresszívnek lenniük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2019. október 01. 13:50
Hát igen! A "demokraták" a másik szemében jól látják a szálkát is... a sajátjukban meg a gerendákat sem találják meg!
catalina9
2019. október 01. 11:48
Seres írt már néhány gusztustalan cikket, de a Neokohn legalább nem az az álságos képmutatás, mint amit a zsidó médiában píszí fedőnév alatt megszokhattunk..
catalina9
2019. október 01. 11:46
Kilövési engedély Trumpra, síri csend Bidenről" egyik sem véletlen: Kilövési engedély Trumpra," :„Keményen nekiment Trumpnak a Guardiannak adott interjújában Robert De Niro. A színész szerint az amerikai elnök egyértelműen rasszista és nagyon zavarja őt, hogy egyes emberek példaképnek tekintik majd őt. De Niro először elmondta, hogy szerinte Trump egyértelműen felsőbbrendűnek tarthatja magát fehér emberként, majd a riporter kérdésére, vajon fasiszta-e a az elnök, annyit felelt, „gondolom ez vezet ahhoz”. A folytatásban kifejtette, hogy megérti, miért nevettek Hitleren és Mussolinin is, hiszen ezek a diktátorok mind furcsán, viccesen néznek ki! ” Niro a zsidó Hollywood címerállata, persze többen is vannak, egy egész csorda... síri csend Bidenről" „A médiában dolgozó zsidóknak kiemelt szerepük van abban, hogy Amerikában lehetővé vált a melegházasság” – fogalmazott Joe Biden, az Egyesült Államok alelnöke ... Mint írják, Joe Biden rövid beszédében kifejtette, szerinte „ami a leginkább befolyásolja az amerikai (melegjogi) mozgalmakat, illetve az amerikai hozzáállást, az a művészetek és a kultúra. …Lefogadom, hogy a Hollywoodban, valamint a közösségi médiában történt változások 85 százaléka az iparágban dolgozó zsidó vezetőknek tudható be” – fogalmazott az amerikai alelnök, majd hozzátette, bár a „befolyásuk tényleg hatalmas, ez csak és kizárólag a jó ügyet szolgálja….” Biden megszolgálta a síri csendet...
tango47
2019. október 01. 09:43
Az USÁban a Demokrata párt, nálunk a Demokrata Koalíció, mindent megtesznek azért, hogy a "demokrata"- kifejezést is ugyanúgy lejárassák, mint a liberális jelzőt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!