A teljes ellenzék szégyene a belvárosi paktum

2019. július 01. 11:13

A Momentum figyelmébe ajánlva: a szar bizony ragadós.

2019. július 01. 11:13
Nagy Gergely Miklós
Magyar Narancs

„Tényleg kibírják ezt röhögés nélkül, akik ezt a megállapodást leokézták? Mert hát mi is ennek az üzenete? Mit üzen ez Fekete-Győr Andrásról, Karácsony Gergelyről, bárkiről? Dobrev Kláráról, vagy Donáth Annáról? Tordai Bencéről?

Hogy szerintük ez a helyzet oké? Hogy a Fidesztől undorodó belvárosiak nem érdemelnek ennél jobbat? De legalább egy kevéssé gázos jelöltet. Mondjuk egy olyat, akire akár jó szívvel is lehetne szavazni? Aki semmilyen módon nem kötődik (sehogy, még családja révén sem, sőt, még feltételesen se) az enyves múlthoz, hanem tiszta lapot jelentene. Ez olyan nagy igény? Tényleg? Hogy ne játszanak közre a félreérthető, mutyiszagú helyzetek továbbéltetésében? Csak azért mert, övék lehet Újpest, Budafok, vagy valami más? Jut eszembe itt a végén, a magyar politika örökérvényű tanulsága, különösen a legfrissebb versenyző, a Momentum figyelmébe ajánlva: a szar bizony ragadós.

Nem árt vele vigyázni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Crüwel
2019. július 02. 10:03
Még nem szégyen,- az majd októberben lesz most még "csalfa vak remény", de nem "égi tünemény".
Bástyaelvtárs
2019. július 02. 06:50
czeglédy Csaba első éves nyeretlen kezdő vagy hagyó miklós a megtestesült tisztesség az átlag fideszes politikusokhoz képest is. Ha lopásról sikkasztásról, hivatali hatalommal való visszaélésről van szó BÁRKI jobb választás a fideszes jelölteknél. Amíg maga a rezsim tisztességtelen és a lopásra épül addig értelmezhetetlen azon morfondírozni,h korrupt-e az ellenzék. Az orbán rezsim törvényesítette az adóforintok 100 milliárdjainak elsíbolását és a hatalom centralizálást. Ennél minden jobb, bárki jöhetne
csanaki
2019. július 02. 00:34
"ne játszanak közre" helyett " ne játsszanak közre ". Miki, ez felszólító módú alak ám! Olvass többet, és írj kevesebbet! Ez közügy.
puszika
2019. július 01. 18:29
Bojtár B Endre főszerkesztő elvtársnak Magyar Narancs Mondja már meg legyen szíves t. elvtárs,hogy ez lenne a MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁS????? Ahogy ,annak idején egy Friderikusz műsorban teccet volt igen mélyrehatóan elemezni/egy Népszabós firkász kapott valami díjat/ Pláne most lenne időszerű iscso raz,mert amit itt egyik kollégája produkált az a firkászság legalja! Ha csak teheti ne meneküljön................jó???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!