Jól jegyezzük meg ezt a nevet: Jorgen Randers

2019. július 24. 21:45

Retteghet az összes, legalább kétgyermekes család, mert előbb-utóbb lesújt rájuk a klímavédelem pallosa.

2019. július 24. 21:45
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

„Jorgen Randers.

Jól jegyezzük meg ezt a nevet. A norvég akadémikus a klímastratégia professzora.  A KLÍMASTRATÉGIA professzora! Nos, mit is mond a klíma professzora? Idézem:

»Jorgen Randers szerint már most tudjuk, hogyan lehetne védekezni a felmelegedés ellen« – mint mondja, ez egyszerű, le kell állni a szén, az olaj és a földgáz elégetésével –, de erre képtelenek vagyunk. »De ugyanígy fontos lenne a populáció csökkentése« – mondja a professzor. »Ehhez meg kellene célozni az egygyerekes családmodellt, és végre azokat a nőket jutalmazni, akik nem alapítanak nagycsaládot. A gazdag világban ez még fontosabb, hisz itt a legmagasabb az egy főre jutó fogyasztás.« 

Ha bárkinek bármilyen kétsége volt még, hogy miről is szól valójában ez az agresszív klímázás, nos klíma professzor úr jól megmondta az őszintét. 
Retteghet az összes, legalább kétgyermekes család, mert előbb-utóbb lesújt rájuk a klímavédelem pallosa.

Jorgen Randers, a KLÍMASTRATÉGIA professzora.

Jól jegyezzük meg ezt a nevet.
Ennyi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vilagvegemagazin
2019. július 26. 22:07
Jorgen Randers hadat üzent a muszlim és a hindu családoknak is (Eva777 cikk) A mi professzorunk most odáig merészkedett, hogy nyíltan támadja az egész muszlim és hindu társadalmat is az új ötletével (a majdnem hármas termékenységi rátájukat visszavenné 1.0-ra, vagyis az átlagos három gyerekeseknek betiltaná a további "kekeckedést"). https://eva777.com/tarsadalom/97-jorgen-randers-hadat-uzent-a-muszlim-es-a-hindu-csaladoknak
lhotx
2019. július 25. 16:24
Profisszior professzor. Az emberiség 2/3-ának -- a szó szoros értelmében -- a kőolajból-földgázból nyert energia teszi lehetővé az életet; hogy egyáltalán létezhessen ez a cca. 4milliárd.
Nuttika
2019. július 25. 15:45
Ez az egyke politika már a kínaiaknak is annyira bevált! Az teljesen mellékes, hogy teljesen felborult a demográfiai fa és több millió férfi nem talál és nem is fog soha találni magának párt. A gender őrületnek megfelel amúgy is, ha férfiak vannak együtt és gyermektelenül halnak meg.
puszika
2019. július 25. 15:22
Tamás! Még azt kellene megkérdezni ettől a "professzortól",hogy vannak-e unokái,netán dédunokái? Ha vannak ........................utálja -e őket ,úgy klímavédelmi kiválósága kapcsán!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!