Orbán Viktor igaza

2019. június 17. 07:34

Az általunk ma ismert Fidesz kisgazdás, a mai Orbán Torgyán-szerű.

2019. június 17. 07:34
Nagy N. Péter
168 Óra

„Plebejuskormányzás az övé, közölte néhány éve. Ennél kínosabb tételt a szegénységet konokul büntető, magát százmilliárdos vagyonokkal körülépítő kormányfőtől nem kaphattunk volna. Csakhogy a mostani és az előző választások közvetetten igazolják. Rengeteg szegény településen szinte száz százalékot kapott a Fidesz. Hogy ettől még kiver minket a víz, ha plebejusnak meséli el magát? A jelek szerint viszont a plebejusokra nem hoz hideglelést.

Ha kormányra kerül, tíz éven belül egymillió új munkahely létesül, ígérte 2010-ben, és munkaerőhiány van. Tudjuk, világgazdasági konjunktúra, ötszázezer távozó, közmunkaprogram, de mindez még nem volt, amikor bemondta.

Messzire hátrálhatunk, és mindig ezt a képletet találjuk. Elsőre hihetetlenül hangzik, majd megtörténik.

Sokakkal együtt nagy hazugságnak tartottam például 1998-ban a kisgazdákkal kötött második fordulós megállapodást, amely kormányra segítette a Fideszt. A hatalomért bármit? Hogy jönnek össze ezek a fickók a kisgazdáskodó atyafiakkal?

Ma már látszik, nem volt abban semmi különös. Az általunk ma ismert Fidesz kisgazdás, a mai Orbán Torgyán-szerű.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IV. Fawkes
2019. június 17. 21:17
Nabazmeg, te is értesz ám a politizáláshoz.. Menj el inkább sportriporternek...
Peter8811
2019. június 17. 20:28
"Az általunk ma ismert Fidesz kisgazdás, a mai Orbán Torgyán-szerű." Az Általunk ismert ismert Nagy N Péter szakszerű. Ja nem, szarszerű.
puszika
2019. június 17. 15:59
Nincs itt semmi látni való Nagy elvtárs!! TI MEG KOMMUNISTASZERŰEK VAGYTOK!! Szerűek? Egy fenét!! EGYÉRTELMŰEN AZOK!!!! Egymillió munkahely? Orbán ezt akkor jelentette ki amikor már a szocik alatt kiment 200 ezer!! Neked születési hibád a pontatlanság! Pedig gyógyítható!!! Embernek kell lenni!!
atila68
2019. június 17. 14:39
Nagy N. Péter összecserélte Gizikét a gőzekével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!