Kálmán Olga bronzba öntve

2019. június 12. 11:21

Lesz-e valaha szobra Budapesten Kálmán Olgának? Avagy, lesz-e valaha vőleánya Budapestnek?

2019. június 12. 11:21
Kuthi Csaba
Népszava

„Látnak-e vajon akkora értékteremtési erőt és kapacitást a jóhiszemű és nem elfacsart agyú budapesti népek – mondjuk – Tarlós Istvánban, ami hihetővé tenné számukra azt a visszavonhatatlan döntéshozatali elhatározást, amivel ezt a nevet választanák ősszel? Ami egyúttal súlyos bizalmi befektetést is jelent a főváros jövőjére nézve.

De ugyanez a kérdés vonatkozik Karácsony Gergelyre és Kerpel-Fronius Gáborra is. Bármennyire felépítettek és média-forgalmazottak is, mégiscsak valamiképp politikailag vannak ők is meghatározva, nem pedig hosszú távú értékteremtési és értékvállalási szempontból. Látható-e, érzékelhető-e a hosszú távú értékteremtés szolgálatának ereje és elszántsága pl. Kálmán Olgában? Tudnak-e választani a budapesti polgárok annak alapján, amit ma látnak, hallanak, ismernek ezekről a jelöltekről?

Az budapesti előválasztási médiaparádé körtánca folytatódik. Valószínűleg újabb és újabb hökkeneteknek leszünk kitéve a következő hetekben. Minden meglepetésre fel lehet készülve a budapesti választópolgár. Egy kérdés azonban nyitva marad: lesz-e valaha szobra Budapesten…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Óbor Dezső
2019. június 13. 15:29
Olgika?....szobor?.....bronz?....kő?....arany?.....viasz?.....vagy inkább homok?....."szél hozott szél visz el".....bolond kérdi....még hogy szobor!!!......egy nagy mű...!!
néhai Ch.Pilot
2019. június 12. 23:35
Lesz. Dopeman rugdossa majd végig a letört fejét Budapest utcáin...
IV. Fawkes
2019. június 12. 19:33
A romkocsmanegyed legrégebbi hányását ki kell nevezni olgaszobornak, az pont jó lesz.
tango47
2019. június 12. 17:49
Zagyva gondolatok, de nincsen bennük rendszer sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!