A zöldpropaganda egy kapudrog

2019. június 02. 09:37

Gretát tehát felhasználták a zöldek a saját politikai játszmáikhoz. Ez viszont bőven a politikai pedofília körébe tartozó húzás volt a részükről.

2019. június 02. 09:37
Fodor-Horváth Zsófia
888

„Az egész egy jól sikerült propagandatrükk: az iskolás fiatalok körében a politikusok elutasítottak, míg egy közülük jött diáklányhoz tudnak kapcsolódni. Gretát tehát felhasználták a zöldek a saját politikai játszmáikhoz. Ez viszont bőven a politikai pedofília körébe tartozó húzás volt a részükről.

Tény, hogy aki a klímaváltozást tagadja, az a valóságot tagadja. De nem biztos, hogy gyerekek felhasználása a legmegfelelőbb eszköz a politikai célok elérésére. Ráadásul az elmúlt napok eredményei azt mutatják, nem is sikerült az az áttörés, amire számítottak: Németországban ugyan erősödtek, de a várt átütő összeurópai siker nem jött össze.

Úgy tűnik, az itt és most problémái helyett mainstream ügyeket zászlóra tűzni és gátlástalan eszközökkel kampányolni nem jött be a zöldpártoknak. Talán azért sem, mert a környezetvédelem ügyét nem lehet kisajátítani. Ez ugyanis nem liberális érték. Keresztényi kötelességünk védeni azt a környezetet, amiben élhetünk. Legyen szó az országunkról, nemzetünkről vagy éppen az egész bolygónkról.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2019. június 03. 08:27
"Tény, hogy aki a klímaváltozást tagadja, az a valóságot tagadja." A klíma változik, ez tudott, megvan a maga ciklikussága és periódusai, már a bibliából is ismert a kb hét éves ciklus és az emberi emlékezet is tud egy olyan kb 50-100 éves nagyobb egységről, hogy a jégkorszakok még hosszabb ciklusáról már ne is beszéljünk. Ez tudomány, de erre ráépíteni mindenféle sületlen baromságot és ennek kapcsán jóemberkedni, aki meg nem akar jóemberkedni az rasszista fasiszta satöbbi.. hát hömm. Tehát a klímaváltozás nevű elméletet tagadni nem a valóság tagadása, hanem annak a tagadása, hogy ez a látásmód az időjárás ciklikusságát biztos, hogy jól írja le. Egyáltalán nem biztos.
Amondó
2019. június 02. 22:43
Nincs új a nap alatt. Napjaink zöldmozgalmai az egykoron világvégét váró tömeghisztériák hitszónokaira emlékeztetnek. "Bűnös emberek! Térjetek jó útra, különben - kénköves mennydörgés kíséretében (illetve az emelkedő tengerszint miatt) - a romlott világ hamarosan elenyészik. A világvége időpontját csak mi, tévedhetetlen kiválasztottak (zöldaktivisták) ismerjük. Romlott felnőttek helyett ártatlan, szende gyermekekre (Pl. Gréta, Bianka) kell bízni a tévelygő emberiség vezetését. Kövessétek útmutatásaikat." Nemcsak évszázadokkal ezelőtt voltak ilyenek, napjainkban is rendszeresen felbukkannak efféle szekták. Némelyik tömeges rituális öngyilkossággal fűszerezi a dörgedelmes jövendölést. Másra is emlékeztetnek a zöldek. Vegyük már észre, hogy mozgalmuk mennyire egy húron pendülnek a kommunizmussal. Annakidején, az ipari forradalom kibontakozásának korában kialakult egy új társadalmi réteg, az ipari munkásság, mely szörnyű nyomorban és nem kevésbé szörnyű szellemi állapotban tengődött. Ennek felismerése és a jobbító szándék egyáltalán nem Marx és Engels egyedi ötlete volt, mnden jóérzésű ember így gondolkodott. Viszont a kommunisták számára mindez csak ürügy volt lázálmuk megvalósításához. Sikeresen meglovagolták a jogos indulatokat, megragadták a hatalmat és iszonyú pusztítást végeztek. A munkásosztály hajdani állapotához hasonlít manapság környezetünk állapota. Tényleg borzalmas, tényleg van miért aggódni. Nagyon vigyázzunk, nehogy megint jól szervezett, gátlástalan csoportok álljanak egy indokolt mozgalom, a környezetvédelem élére és a cunamikat meglovagolva bezúduljanak a hatalomba. "Zöldpárt" helyett találóbb a "görögdinnye-párt" elnevezés. Kívül zöld, de belül piros.(És képes óriásira megnőni.)
I_Isti
2019. június 02. 20:07
Mondok egy példát: a múlt század kilencvenes éveinek az elején a holland boltokban már sokkal vékonyabb fóliába csomagolt árut lehetett kapni, mint kelet-európában. Ehhez képest Mo-n ma Lidl-ben pl a felvágottak csomagolása ugyanaz a vastag fólia, amin a környéken előállítható. Gondolom németó-ban is ennél jóval vékonyabbak a csomagolóanyagok, de ide a gyarmatra jó ez... Vagy hol győzött a zöld párt az EU választásokon? Pl Hollandia? Ott, ahol a világmindenségben létező legtöbb növényvédőszert használják, mert a klón tulipánokat egyébként senki sem eszi meg, ezért tele lehet nyomni szerencsétleneket mindennel. Szóval ennyit az eu-s szívjóságról, meg a csodálatos környezetvédelemről...
Selamat
2019. június 02. 14:17
"Gretát tehát felhasználták a zöldek a saját politikai játszmáikhoz. Ez viszont bőven a politikai pedofília körébe tartozó húzás volt a részükről." 1000%-an egyetértek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!