Magyarország erősödik a nemzeti összetartozással

2019. június 04. 07:36

Szeretnénk megőrizni Magyarországot a magyarok országának, minden magyar hazájának, éljenek akár a határon túl, vagy bárhol a világon.

2019. június 04. 07:36
Fidesz
MTI-OS

„A 2010-ben megalakult Országgyűlés egyik első döntése volt, hogy a nemzeti összetartozás napjává nyilvánította június 4-ét, a trianoni békediktátum aláírásának napját. Ezzel szimbolikusan is hátat fordítottunk annak a Gyurcsány-korszaknak, amely nem tekintette a nemzet részének a külhoni magyarokat és gyűlöletkampányt folytatott ellenük.

Gyurcsányék a nemzeti összetartozás napjának bevezetését sem szavazták meg. Magyarország azonban azóta erősödik, amióta felismerte, és a mindennapok részévé tette a nemzeti összetartozás erejét gazdasági, szellemi és minden értelemben egyaránt. Az erős nemzeti összetartozásra minden eddiginél nagyobb szükség van, mert a bevándorláspártiak – köztük a Gyurcsány vezette ellenzék – célja a nemzetek Európájának felszámolása, a nemzeti szuverenitás és a nemzeti identitás gyengítése, és egy új kevert népességű Európa létrehozása. Mi azonban szeretnénk megőrizni Magyarországot a magyarok országának, minden magyar hazájának, éljenek akár a határon túl, vagy bárhol a világon.”

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2019. június 04. 10:55
Akkor is ez a nap a Magyarok Összetartozásának Napja. Melyik a helyes, mert az egyik feltétlenül az, akinek ezt a napot köszönhetjük: Mocskos rotcsildi zsidó, vagy Rotcsildi mocskos zsidó? Szerintem az első...
áfonya
2019. június 04. 10:51
Magyarországot a trianoni szerződéssel szét darabolta az a magyargyűlölő nyugati mágnás gazdag világ a népét kiirtani akarták akik ma ismét Magyarországot oda löknék a betolakodók karmai közé , ismét megszállók fosztogassák magyarokat, legyilkoltatják.
Pelso j.
2019. június 04. 09:03
Már késő a sokadik sablonszöveg. Politikai termékké silányítottatok magyarság tudatot, összetartozást, mindent.
Vadakat terelő juhász
2019. június 04. 08:06
Tisztázni kellene, hogy kik azok a minden magyarok. Nehogy má olyanok is annak tartsák magukat akik nem azok. Természetesen azt mindenki tudja, hogy az összes fideszes magyar. Gyurcsány nem magyar, Soros nem magyar. Liberálisok, baloldaliak, kisebbségek nem magyarok. Aki nem szavazott a Fideszre, azok sem magyarok. Birkák még kétmillióan sem vagytok magyarok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!