Pedagógusnapi köszöntő

2019. június 02. 17:14

Egy olyan oktatási kormányzatot szeretnék, ahol a pedagógusnapi ünnepségen nem a hazug propaganda ömlik a kormányzat képviselőinek a szájából.

2019. június 02. 17:14
Dukán András Ferenc
Momentum FB

„Virág, bor vagy bonbon helyett azt kérem pedagógusnapra, hogy olyan oktatási rendszerünk legyen, ahol jó pedagógusnak lenni, bárhol is tanítson az ember. Ahol minden diáknak közel azonos esélye van a diplomaszerzésre. Egy olyan oktatási rendszer, amelyben a pedagógusok és a diákok partnerként kezelik egymást, és a társadalom megbecsüli ezt a munkát.

Egy olyan oktatási kormányzatot szeretnék, ahol a pedagógusnapi ünnepségen nem a hazug propaganda ömlik a kormányzat képviselőinek a szájából. Ahol nem nézik hülyének a pedagógusokat, nem magyarázzák meg, hogy mennyi forrást fordítanak az oktatásra, nem adják el fantasztikus eredménynek, hogy a kezdő pedagógus bére a diplomás bérminimum.

Kívánom magunknak, hogy a nyugdíj vagy a pályaelhagyás előtt éljük meg, hogy egy diák- és tanárbarát oktatási kormányzattal közösen elkezdjük kihúzni a magyar oktatást a gödörből!” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
twist
2019. június 03. 07:32
Úgy csinálnátok mint Magyar Bálint, szétverni mindent, ami érték. Legszivesebben a zsidó negyed romkocsmáiba telepítenétek át az iskolákat.
cutcopy
2019. június 02. 19:56
"olyan oktatási kormányzatot szeretnék, ahol a pedagógusnapi ünnepségen nem a hazug propaganda ömlik a kormányzat képviselőinek a szájából" Ez egyszerű, sose legyetek kormányon..
puszika
2019. június 02. 18:23
Majd ha ti lesztek kormányon Bandika! Addig.............kuss!!
formaegy
2019. június 02. 18:01
Na akkor Momentum ki is hazudik?????? Mit is mondtatok az embereknek, akiket aljasul átvertetek, mert soha meg nem valósítható hazugsággal kampányoltatok? "Ismert, hogy Cseh Katalin és pártja folyamatosan azt hangoztatja, hogy jóléti kiadásokra költenék az uniós pénzeket. A populista pénzosztás ötletét Verhofstadt is felhasználta tegnapi kampányában: (amikor itt járt) – A Magyarországnak szánt támogatásokat közvetlenül a polgároknak juttatnánk el – fogalmazott." "a párt egyik képviselőjelöltje, Csillag Tamás egy vitafórumon beismerte, a Momentum választási ígérete csupán kampányszlogen." Viszont érdekes mód ezt egy ballibes média sem verte nagydobra! Mocskos szdsz-es kitartott senkik vagytok! Jó lenne tudni, hogy miből éltek ilyen nagy lábon! Szégyelljétek magatokat! De azok a fiatalok is, akik drogért, italért, szarért-húgyért eladják a jövőjüket ezeknek a parazitáknak! Szégyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!