Abortuszpárti szervezet javára gyűjt Cseh Katalin

2019. június 29. 12:47

Születésnapja alkalmából.

2019. június 29. 12:47
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ
Facebook

„Ha jól látjuk, a Momentum botmixerező EP-képviselőnője a SZÜLETÉSnapja alkalmából egy ABORTUSZpárti szervezet javára szervez gyűjtést. Mindenesetre elgondolkodtató, »hogy mindenki, aki az abortusz pártján áll, már megszületett.« (Ronald Reagan)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Chitarino
2019. június 30. 13:12
Agyba főbe...a nyílt utcán.
formaegy
2019. június 30. 11:40
Tegye már fel a kérdést ez a büdös kurva magának, hogy ő miért él??? Egy csecsemőgyilkos, akinek éppen olyan "joga" lett volna megdögleni (nála a halál kegyes szó), mint akiket ő most meggyilkoltat! Mocskos, büdös, rühes kurva! Még kedves is voltam! Nem írom le mit érdemelne ez a mocskos csecsemőgyilkos!
apika2
2019. június 29. 18:37
Katka: milyen szép becéző szó egy gyilkoláspártihoz:) Nem, nem érdekel, hogy ki és milyen okból ölte meg a magzatát az olvasók közül... Azt azonban hozzáteszem, nagyobb azoknak a bűne, akik természetesnek, jognak tartják a gyilkosságot, mint azoké a szerencsétleneké, akik a környezetük hatására teszik szét a lábukat a műtőasztalon.
IV. Fawkes
2019. június 29. 16:43
Hát, ha az anyja teszi, mennyivel jobb dolgunk lenne..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!