MZP bebizonyította, hogy totálisan nem érti az ellenzékiséget

2019. május 14. 21:58

Nem azzal az USA-val kell a hazai diktatúraépítés ellen harcolni, amely a világ más részein szélsőjobboldali terrorbrigádokat pénzelt.

2019. május 14. 21:58
A Mi Időnk
A Mi Időnk

„A legszebb ötlet persze a Szabad Európa Rádió újraindítása. Azon rádióé, amelynek elég nagy szerepe volt hazánk kapitalista restaurációjában, mivel elhintették azt a marhaságot, hogy ha itt rendszerváltás lesz, akkor mindenki amerikai színvonalon fog élni. Ebben persze igazuk lett, csak éppen nem az amerikai közép- és felsőosztály életszínvonalát kaptuk meg, hanem a fekete gettók lakóiét. A SZER propagandája miatt rengetegen fordultak el a szocializmustól, ennek eredménye pedig, hogy ma fasiszták grasszálhatnak »cigányterrort« ordibálva, és hogy 4,6 millió ember nyomorog hazánkban, miközben tízezrek halnak meg feleslegesen a magyar egészségügyben, nem is beszélve a brutálisan gazdagodó kapitalista oligarchákról.

MZP ismét bebizonyította, hogy totálisan nem érti az ellenzékiséget. A magyar kormányt nem az Amerikai Egyesült Államok külügyeseinek segítségével kell leváltani olyanokra, aikk csak folytatnák azt a nettó hazaárulást, amelyet jelenleg a Fidesz folytat. Nem azzal az USA-val kell a hazai szélsőjobboldali diktatúraépítés ellen harcolni, amely a világ más részein szélsőjobboldali terrorbrigádokat pénzelt a politikai-gazdasági érdekei miatt. Nem azzal az USA-val kell humanistát és demokratát játszani, amely felfegyverezte a szaúdiakat Jemen ma is tartó bombázásához, és amely épp most készül a venezuelai baloldali kormány elleni katonai invázióra, miután az ottani Orbánuk, Juan Guaido csődöt mondott a puccskísérleteivel.

Nem mellesleg a Fideszt és Orbánt szintén az amerikaiak tették a hatalomba. Emlékszünk még, hogy 1989-ben a »demokratikus« ellenzékkel személyesen találkoztak az akkori amerikai elnökkel, az idősebb George Bush-sal, és mindenki piszkos fantáziájára bízzuk, hogy ott valójában mi hangzott el és milyen alkukat kötöttek. Mi mérget vennénk rá, hogy a Coca Colával kötött különalku alapjait akkor rakták le.

Orbán leváltásához nem Trumpra van szükség, és félreértés ne essék, az oligarchakapitalista Putyinra sem. Ez nem azt jelenti, hogy a nyugat nem segíthet. Vannak megfelelő európai bíróságok, európai ügyészségek, nemzetközi jogvédő szervezetek, civil hálózatok, baloldali mozgalmak, szakszervezeti szövetségek. Van Európai Baloldali Párt és ott az Egyesült Baloldal / Északi Zöldek frakció, akik támogatásával hazánkban is fel lehet lépni az antidemokratikus tendenciák ellen, a munkások jogainak védelmében. Ezek támogatására van szükség hazánkban, nem Trumpéra, Soroséra vagy ámblokk a nyugat tőkés oldalára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2019. május 16. 18:07
Ráadásul hazudtak is - mást nem is tesznek - mert nem a külügyben jártak, hanem egy diplomata elfekvőben pénzt tarháltak. https://www.origo.hu/itthon/20190516-kinek-a-penzebol-utazott-markizay-peter-es-kesz-zotlan-washingtonba.html
tango47
2019. május 15. 12:17
Bolsi bullshit.
szbalint
2019. május 15. 10:41
Most akkor melyik igaz? A. Nyomorog a fél ország, és halomra pusztulunk megfelelő egészségügyi ellátás hiányában. B. Olyan remek minden, hogy jókodásból, kereszténykedésből ide kellene csábítanunk a harmadik világ túlszaporodott analfabéta koldusait az "ingyenmindenre" (alapjövedelem, lakás, eü., ...)
lofejazagyban
2019. május 15. 10:14
qurva erős szöveg! A szélbal a dzsobbikkal, a momentummal és Fletóval, nagy lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!