Ez az egyesült balliberális oldal valódi arca

2019. április 01. 07:29

A Mi Hazánk ifjúsági szervezetének tagjai szerették volna szólás- és véleményszabadságukat gyakorolni egy szegedi nyilvános rendezvényen,

2019. április 01. 07:29
Toroczkai László
Facebook

„Ez az egyesült balliberális oldal valódi arca:

Miután a Mi Hazánk tiltakozott az iskolákban zajló homoszexuális propaganda ellen, amelyeket hivatalosan »civilek« szerveznek, de valójában a balliberális pártok állnak mögötte, egy alpári Facebook-oldalt hoztak létre »Dúró Dóra beleszbikusítása« címmel, ahol emberi, női méltóságát sértő tartalommal mocskolták a negyedik gyermekét a szíve alatt hordó elnökhelyettesünket. Hétvégén pedig a Mi Hazánk ifjúsági szervezetének tagjai szerették volna szólás- és véleményszabadságukat gyakorolni egy szegedi nyilvános rendezvényen, amelyet egy roma LMBTQ szervezet hirdetett meg a Facebookon, de a helyszínen kiderült, hogy valójában a balliberális tömb egyik tagja, az Együtt-PM volt a szervező. Amikor a Mi Hazánk Ifjai kifeszítették a »stop homoszexuális propaganda« feliratú molinójukat, az egyik »roma LMBTQ«-szervező agresszívan széttépte azt, majd lökdösni kezdte a fiatalokat, végül a tolerancia bajnokai bezárták a helyiségbe a távozni készülő aktivistáinkat. 

A balliberális média ráadásul össze-vissza hazudozik az esetről, a legelképesztőbb, hogy azt írják, hogy a fiatalok a „Mi Hazánk Ifjai, karhajlítás nevében utánam” jelszóval feszítették ki a molinót. A valóság ezzel szemben az – ahogy azt a videóban is lehet hallani –, hogy a „Mi Hazánk Ifjai, a normalitás nevében utánam” hangzik el. 

A Mi Hazánk Mozgalom feljelentést tesz személyi szabadság megsértése bűncselekmény elkövetése miatt a szervezők, rágalmazás miatt pedig a hazudozó újságírók ellen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
harcimarci
2019. április 01. 22:43
Ne rinyáljatok, Toroczkai. sípoljátok szét a beszédeket, a filmvetítést mint Juhász Péter, kössetek szirénát a hangosbemondóra mint az Lmp, lógassatok molinót a rendezvényen résztvevők feje fölé mint a momentumosok Lökdössétek, petárdázzátok őket ,,de ha csak hozzátok érnek ordítsatok hogy megsértették az alapvető jogaitokat, mindezt élőben közvetítve a neten és azonnal tegyetek feljelentéseket egy nagymenő ügyvédet felbérelve. Egy szavuk nem lehet, ez a" haladó demokrata" ellenzék vélemény nyilvánítási gyakorlata.
Robur
2019. április 01. 15:15
Hazudozól féreg! Egy rendezvényt zavartatok meg.
yndi
2019. április 01. 12:59
Nem osztogattok, Laci, hanem fosztogattok. Azt, ha betörtök egy békés filmvetítésre, kihúzzátok a filmvetítőt az áramból, és felszólítjátok a vetítést nézőket, hogy fejezzék be, amit csinálnak, nem úgy hívják, hogy "a szólás- és véleményszabadság gyakorlása", hanem úgy, hogy a szólás- és véleményszabadság megsértése. Azt pedig, aki ilyet csinál, többek között úgy hívják, hogy tahó.
terra
2019. április 01. 12:42
"egy roma LMBTQ szervezet" Ez a hét vicce! Jobb hazugságot nem tudtak kitalálni? :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!