Egy újabb nemzedék elkárhozik

2019. április 08. 07:55

A Momentum Mozgalom, amely az elmúlt harminc évet jött leváltani a fővárosban összebútoroztak az elmúlt harminc évvel.

2019. április 08. 07:55
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„SZDSZ 1994, Együtt 2013, Párbeszéd 2013, Momentum 2019. Egy újabb nemzedék elkárhozik.

A Momentum Mozgalom, amely az elmúlt harminc évet jött leváltani, amelynek elnöksége szóba sem állt velem, mondván, hogy az EP-választásig az »még nem időszerű«, akik hónapokon át tagadták, hogy a szocialistákkal üzletelnek, a fővárosban összebútoroztak az elmúlt harminc évvel: Budapesten MSZP-DK-Momentum koalíció köttetett. A párt a NOlimpia mögül a budapesti olimpiát megszavazó Karácsony Gergely mögé tántorgott – két évbe sem telt, és az egyetlen ügyüket is elárulták.

Ahelyett, hogy a Momentum vezetőit elbizonytalanította volna a Fidesz-MSZP nagykoalícióban zajló parkolási panama, ez még meg is erősítette őket a döntésükben: ők is ezt akarják. A bűnbe esett fiatalok kapzsisága mégsem menti fel a szocialistákat, akik úgy rontották magukhoz ezeket a pénz- és hataloméhes kölyköket, mint Rogán Antal Gaál Cecíliát.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
megfejtô
2019. április 08. 15:31
Mi sem àlljon tàvolabb tôlem, mint megvèdeni a momentumot a puzsèrtòl, ennèl jobb C kategòriàs tragikomèdiàt írni nem lehetne. Deba paranoia elhomàlyosította maradèk ítèlôkèpessègèt is. A momentum attòl nem àrulja el sajàt anti-olimpia ügyèt, hogy összeàll karàcsonnyal, aki megszavazta. A momentum 'sikeresen' vègigvitte ezt az ügyet, ezen tùl vagyunk. Hüjje vagy, Puzsèr!
Megtalálta
2019. április 08. 13:13
Nem a Momentum az első, és erős a gyanúm, nem is az utolsó olyan politikai erő/mozgalom, amelyik az elmúlt 24-27-30 évet akarja majd leváltani. Jól hangzik, de igazából nincs elegendő kereslet. A többség nem akar rendszerváltást. Így aztán ezek a lánglelkű politikai mozgalmárok előbb utóbb szembe kell nézzenek azzal, hogy vagy elvegetálnak az egyszázalékos támogatottságukkal, (amíg a szimpatizánsaik el nem csábulnak egy új erő irányába), vagy kénytelenek kiegyezni a "múlt embereivel", (ahogy ők szokták hívni őket), illetve a meglévő politikai pártokkal. Hogy a magyarok miért nem akarnak rendszerváltást, arról lehet elmélkedni, vitatkozni, de tény, hogy a mindent felforgatás ígéretével többséget szerezni a ma Magyarországán nem lehet. És ez szerintem jól van így.
annamanna
2019. április 08. 11:27
Szóval Rogán Antal rontotta meg Gaál Cecíliát. Nem volt elég a Hajdú Péteres-Sarka Katás ámokfutás, most következik Rogán Antal-Gaál Cecília. Puzsér a keresztes lovag, akinek a küldetése, hogy az olyan ártatlan nőket, mint Sarka Kata és Gaál Cecília, megmentse a gaz sárkányférfiaktól, mint Hajdú Péter és Rogán Antal. Ha Vajna még élne, hamarosan ő következne a sorban, akit le kell győzni, mint Palácsik Tímea ártatlanságának megrontóját.
áfonya
2019. április 08. 10:55
Sose érezte magát embernek, úgyhogy kutyaként éli életét. Úgy is párosodik mint a kutyuli ? Majd biztos, csak még el kell döntenie hogy kan-e vagy szuka. :D Ezeket régen zárt osztályon kezelték. Ma meg népszerűek, sőt követendő példaként mutogatják őket. Na ezt a betegséget hívják ma liberáliskommunizmusnak. https://www.facebook.com/orbanegygeniusz/photos/a.273477423368557/315814412468191/?type=3&theater
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!