Így fosztják ki a hazámat

2019. április 29. 11:05

Folytatom a küzdelmet ez ellen a tolvajlás ellen is!

2019. április 29. 11:05
Jávor Benedek
Jávor Benedek
Facebook

„Azon senki nincs meglepődve, hogy az ország legnagyobb vasúti beruházását Mészáros Lőrinc vitte. Az azonban még Fidesz-léptékkel is szintlépés, hogy ezt gyakorlatilag előre be is jelentették. Már az eredeti kínai-magyar megállapodásban kizárták a magyar és EU-s közbeszerzési jog alkalmazását. Nagyjából ugyanaz a modell, amit Paks2-nél láttunk: nemzetközi szerződés a verseny korlátozására és az információk titkosítására, Magyarország kiszolgáltatása az erősebb szerződő partnernek, a közbeszerzés kiszervezése egy (döntően) külföldi céghez, a magyar és uniós közbeszerzési szabályok megkerülése, és végül Mészáros Lőrinc győztes megérkezése a projektbe.

Így fosztják ki a hazámat.

Folytatom a küzdelmet ez ellen a tolvajlás ellen is!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2019. április 30. 10:40
HAZUG, HAZAÁRULÓ GAZEMBER!
adonyi29
2019. április 30. 09:28
Embereket irtanátok, fiúk?! A szoci barátaid most patkányozzák el az EPhelyed....
gyaloggos
2019. április 30. 08:18
JA! KÜZDENI, HARCOLNI! MAGYARORSZÁG, a magyar nép, a magyar emberek ellen! S HA itthon a tehetségtelenségetek okán ott tartotok, ahol, hát künn próbálkoztok, elképesztő, aljas , az EU-ban példátlan módon!
Mich
2019. április 30. 00:34
Jávor patkány nagyon szeretné, ha a tolvaj bolsi patkányok kivinnék magukkal Brüsszelbe - de "sajnos" erről most lemarad...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!