A Cseh Katalinoknak mindig könnyű

2019. április 26. 21:24

Mintha sántítana valahol a történet.

2019. április 26. 21:24
Horváth Zsófia
888

„Ez a bizonyos generáció pedig nagyon akar. Jelen lenni, látszódni, érvényesülni. De nem akar tanulni, bizonyítani, hátrébb lépni és figyelni. Érdekeik önösek, de szükségük van a támogató tömegre, ezért gátlástalanul hazudnak, behülyítik a naivakat. A Momentum Mozgalom, a magyar kamaszpárt tipikus gyűjtője a Katka-karaktereknek.

A karakter fő képviselője, egyben névadója, Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti listavezetője. Cseh Katalin azzal kampányol, hogy pontosan tudja, milyen egészségügyi dolgozóként elhagyni az országot egy jobb élet reményében, hiszen ez az ország már élhetetlen. Pontosan tudja, milyen hazaszeretetből hazatérni, és tenni valamit azért, hogy hazája »normálissá« változzon. Mert szerinte most nem az, amúgy nem is politizálna, mert egy normális országban nem látná ennek értelmét. Ezért most Brüsszelben akarja képviselni Magyarország érdekeit, de inkább az Európai Egyesült Államokét, amiben azért jobban hisz, mint a nemzetben és hazája szuverenitásában.

Cseh Katalin (bár egyáltalán nem volt éhező orvos a családi vállalkozásuknak hála) tehát elment itthonról, de a szíve hazahúzta, dolgozni akart a hazájáért, hogy aztán kiköltözhessen Brüsszelbe. Mintha sántítana valahol a történet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pink Darth Vader
2019. április 29. 09:31
Déjá vu Pont így írt anno az akkori Népszabadság a FIDESZ-esekről.
atila68
2019. április 27. 21:41
#kunhalmi2.0
balbako_
2019. április 27. 13:39
Egy EP küldött pénze sokkal több, mint akár a külföldi orvosi gázsi. Katalin asszony meg szeret(ne) jól élni lehetőleg kis munkával. És van párt ahol a hazaárulást jól megfizetik.
krakken96
2019. április 27. 06:39
Horvath Zsofi is egy Katka. Akademiai melo helyett bulvarkodik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!