Jean, minden rendben?

2019. április 13. 09:57

A számtalan legendás Jean-vicc legújabb darabját csütörtökre virradó éjjel mondta el Brüsszelben Jean-Claude Juncker.

2019. április 13. 09:57
Faggyas Sándor
Magyar Hírlap

„– Halló, Jean! Minden rendben otthon? – Igen, uram, minden a legnagyobb rendben… Illetve mégsem. Megdöglött a kedvenc lova. – A kedvenc lovam? Hogyan? – Hát meggyulladt az istálló. – Az istálló? Mitől? – Lángot kapott az égő kastélytól. – Leégett a kastélyom?! Hogyan? – Felborult a gyertya az anyósa ravatalán. – Az anyósom ravatalán? Hát meghalt?! – Igen, szívinfarktust kapott a nagyságos asszony temetésén. – A feleségem meghalt?! Hogyan?! – Sajnos elütötte egy autó, uram. De ezen kívül biztosíthatom, uram, hogy minden a legnagyobb rendben…

A számtalan legendás Jean-vicc legújabb darabját csütörtökre virradó éjjel mondta el Brüsszelben Jean-Claude Juncker, aki azzal próbálta leplezni saját, súlyos felelősségét a Brexit-káoszért, hogy ha október 31-én megint egy rendkívüli, maratoni uniós csúcsot kell majd tartani a brit távozás határidejének újabb hosszabbításáért, akkor neki pontban éjfélkor el kell hagynia a tárgyalótermet, mert november 1-jén lejár a megbízatása az Európai Bizottság élén.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2019. április 15. 09:14
Caligula római császár az idomított lovát ültette be a szenátusba: az az állat is tudott a fenekén ülni, és a jobb mellső lábával hadonászni.
Bell & Sebastian
2019. április 13. 23:58
Az ebből a tanulság, hogy az angoloknál is létezik népi-urbánus ellentét, csak a városlakókat ez marhára hidegen hagyja, mert az élelmiszer alul van árazva, az importált pávatoll, amivel kereskednek, meg felül. Minálunk, bár drágább ugyanaz az élelmiszer mint Nyugaton, legalább a magas hozzáadott értékű termékek is drágábbak, plusz még a fizetések is alacsonyabbak. Nekünk már egyenesen a kifosztási rátából kellene kilépnünk, nem a német Muppet show -ból.
Mich
2019. április 13. 22:02
Egyébként a legnagyobb rendben…
Akitlosz
2019. április 13. 19:19
- Jean, hány fok van idebent? - 20 fok van uram. - És odakint? - 2 uram. - Akkor nyissa ki az ablakot és engedje be azt a kettőt is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!