Vajon ezt miért hallgatják el a Fideszes EP-képviselők?

2019. február 21. 09:22

Hiába minden fenyegetés és tudatos karaktergyilkosság, én továbbra is a NER elhivatott ellenfele leszek és rámutatok a bűneikre.

2019. február 21. 09:22
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„VAJON EZT MIÉRT HALLGATJÁK EL A FIDESZES EP-KÉPVISELŐK?

Miközben újabb közpénzmilliárdokat költenek el a fideszesek az Európa-ellenes és nyilvánvalóan otromba hazugságokra építő kampányukra, aközben sunyin elhallgatják azokat a tényeket, amelyek cáfolják az állításaikat. Ideje akkor, hogy ismét lebuktassuk őket!
A Fidesz európai parlamenti képviselői – például a sorosozásban fedett pályás Európa-bajnoknak számító Deutsch Tamás – írásbeli kérdéseket nyújtottak be az Európai Bizottsághoz a kormánypárti sajtóban előszeretettel tárgyalt »migránskártyákkal« kapcsolatban. A Fidesz politikusai szerint az Európai Bizottság »elfogadhatatlan módon hallgatásba burkolózik« az ügyben és »semmilyen tájékoztatást nem ad a kérdésről«. Nos, ehhez képest a jobboldali-néppárti uniós biztos, Dimitrisz Avramopulosz nemrég írásbeli választ adott minden kérdésükre az ügyben, amit azonban szép sunyiban elhallgatnak. Nyilván azért, mert nem passzol az épp bedurrantott Európa-ellenes kampányuk szövegéhez. 
Avramopulosz biztos a fideszeseknek megküldött írásbeli válaszában rögzíti, hogy a hivatkozott kártyákat Görögországban használják az Európai Bizottság által finanszírozott humanitárius program keretében. Az előre meghatározott összeggel feltöltött készpénzkártyákat nem »illegális migránsoknak osztogatják«, ahogy a fideszes hazugság-gyár fogalmaz, hanem – olvasható Avramopulosz válaszában – az »elismert menedékkérőknek« és »nemzetközi védelemben részesülő személyeknek«. Főszabály szerint legfeljebb hat hónapos időszakra kapják az alapvető szükségleteik méltó, legális és hatékony módon történő kielégítése céljából; a kártyákat kizárólag Görögországban lehet használni, csak az ENSZ illetékes főbiztossága és végrehajtó partnereik tölthetik fel a kártyákat, a tulajdonosok személyazonosságát pedig fizikai vizsgálattal rendszeresen ellenőrzik. További tény, hogy a programot az ENSZ menekültügyi főbiztosa két másik nemzetközi humanitárius szervezettel, a katolikus segélyszolgálattal és a Vöröskereszt Nemzetközi Szövetségével közösen hajtja végre. Utóbbiak a fideszesek szerint ezek után nyilván »sorosista összeesküvő« szervezetek. 
Végtelenül elszomorító, ahogyan a Fidesz szégyenérzet nélkül képes hazudozni, gyűlöletet kelteni és sunyin eltitkolni a tényeket. Hiába minden fenyegetés és tudatos karaktergyilkosság, én továbbra is a NER elhivatott ellenfele leszek és rámutatok a bűneikre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Timur Link
2019. február 23. 01:01
Harcolj Pisti, csak harcolj mert elképzelhető, hogy ez a harc lesz a végső! Utána melózni kell!
Amerigo
2019. február 22. 16:59
"Hiába minden fenyegetés és tudatos karaktergyilkosság, én továbbra is a NER elhivatott ellenfele leszek és rámutatok a bűneikre." Pifta, a SZEVIÉP ügyben a bíróság remélem rá fog mutatni az igazi bűnösökre!? Egyetértesz?
tango47
2019. február 22. 11:02
Újhülye! Megint lebuktál. Hazudsz. Téged nem kell karaktergyilkolni, mivel már egy erkölcsi hulla vagy.
balbako_
2019. február 22. 08:47
A karaktergyilkossághoz jellem -karakter - kell az meg Pistinél nincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!