Románia, te csodás!

2019. február 12. 16:51

Tehát van az a pénz, amiért bárki bármire hajlandó… Ez Romániára fokozottan érvényes.

2019. február 12. 16:51
Szentgyörgyi László
Erdélyi Levelek

„Jóformán még el sem ült a botrány által kiváltott hangzavar, máris robbant a hír: az olasz álorvos engedélyét román álügyvéd szerezte. Ez abból derült ki, hogy az azóta előzetesben ülő olasz azt állította, hogy megbízott egy ügyvédet, aki jelentős összeg fejében kijárta neki, hogy megkapja a szükséges szakhatósági engedélyt. Utánanéztek: az ügyvéd nem szerepelt az ügyvédi kamara nyilvántartásában. Tehát van az a pénz, amiért bárki bármire hajlandó…  Ez – amint az eset is bizonyítja – Romániára fokozottan érvényes.

Hogy nem elszigetelt esetről van szó, azt bizonyítja, hogy az egyik hírtelevízió maga is felkutatott egy kőművesből átvedlett »fogorvost«, aki jelenleg is kezeli faluja pácienseit, méghozzá közmegelégedésre. Az ő neve sem szerepel a fogorvosi kamara nyilvántartásában. Amint mondják, ő feleségétől leste el a szakma alapfogásait. Ellentétben az olasszal, aki feltételezhetően a youtube-ról szerezte ismereteit.

A szomorú az, hogy az ügy, a pillanatnyi általános felháborodás dacára, amint az mifelénk általában lenni szokott, szép lassan feledésbe merül. Méghozzá következmények nélkül. S marad minden a régiben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2019. február 13. 06:18
Minta ország
kisgul
2019. február 12. 20:24
Ál országban ál ügyvéd ál orvos, ál-ság!
nagykata
2019. február 12. 18:30
Tehát van az a pénz, amiért bárki bármire hajlandó…??? Mi van? Az illető egy ál ügyvéd volt. Innetől kezdve én semmin sem lepődök eg. Ha kiderűlne, hogy gyilkolt és bankot rabolt, azon sem. Sőt! Én még azon sem lepődök meg, ha mindezt egy valódi ügyvéd teszi. Bocs, de ismerek egy párat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!