A Jobbik már nem alkalmas a nemzet képviseletére

2019. február 27. 15:04

Sajnálom, hogy Hegedűs Lorántné idáig maradt.

2019. február 27. 15:04
Dúró Dóra
Facebook

„Leginkább azt tudom mondani, hogy sajnálom, hogy Hegedűs Lorántné idáig maradt. Egész családja meghatározó alakja volt a nemzeti oldalnak, de túl sokáig és nagy erővel tolta a balliberális tömb részévé vált Jobbik szekerét.

Tudom, hogy sokan még az ő személyébe kapaszkodtak, de most már ő is világossá tette, hogy a Jobbik már nem alkalmas a nemzeti ügyek képviseletére. Ahogy Toroczkai László is egyértelművé tette, a Mi Hazánk már senkit nem vesz át a Jobbik frakciójából, ugyanakkor Enikőnek sok sikert kívánok a független képviselői munkájához!”

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2019. március 01. 11:17
"A Jobbik már nem alkalmas a nemzet képviseletére" Dóra te sem férjed sem vagytok alkalmasak .... azért hogy kiléptél kirúgtak nem azt jelenti hogy megváltoztatok... "rabszolga törvény" ellen lázítottatok csak más helyen mint a ballibsi anyapártotokkal egyidőben. ..... 2010-től mszp dk meg a többi ballibsi saláta pártokkal egy húron pendültök együtt támadtátok a magyar népet Jobbik elmondta megrendelésre... Emlékezz a Lampert Mónival a parlamentben hogyan iszonyatos hazugságokkal támadtátok a kormányt.
toef36
2019. február 28. 15:11
Sohasem volt...
Vainamoinen
2019. február 28. 09:39
Egyelore el sem eritek a parlamenti kuszobot.
Robur
2019. február 27. 23:15
Dórika, nem gusztustalan amikor hozzá kell nyúlnod emőkéhez?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!