Az én miniszterelnökömnek csak ne adjon ultimátumokat senkise!

2019. január 08. 18:46

Az utcákon már csak primitivizmus, vulgarizmus és huliganizmus van. Ez így tovább nem mehet!

2019. január 08. 18:46
Nagy Alekosz
Facebook

„Az én miniszterelnökömnek csak ne adjon ultimátumokat senkise! Hogy miféle Luxusokat meg nem enged magának a dolgozni nemakaró semmirekellő lusta ember! Arcátlan. 19 én ki lehet menni, de hogy közvetítés nem lesz, az biztos.

Etikus hekkerként följogosítva érzem magamat, hogy beavatkozzak a dolgok menetébe. Etika itten már nincsen. Párbeszéd itt már nincsen. Az utcákon már csak primitivizmus vulgarizmus és huliganizmus van. Ez így tovább nemmehet!

19 én 12.00 – tól országosan blokkolok minden, olyan mobileszközről kimenő internetes jelet, ami az ország logisztikai és infrastrukturális megbénításához asszisztál. Asszisztált eddig hozzá 18 as karika és mindenféle kontroll nélkül.

Kétes hírű televíziók és bukott, még el nem adott hírportálok, nem fognak itt pankrációt közvetíteni úgy, hogy a maroknyi tömeg sötétségét kihasználva tesznek szert oldalaik és nézettségeik növekedésére – népszerűsítésére.

Fokozottan blokálom a Kossuth Téren fogható jelet, de országszerte várható majd fönnakadás a civil közösségi internetforgalmazásokban is.

A fő hadiszállás – Érd.

Az utcákon és a facebookon nem lesz kaszinó!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
scriba
2019. január 10. 21:07
Igazán üde színfolt a sok ellenzéki idióta után végre egy kormánypártit is látni.
kálmi
2019. január 10. 03:38
Ez most irónia akart lenni? De ki ez a fószer amúgy?
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2019. január 09. 19:49
"..maroknyi tömeg sötétségét kihasználva .." Ezt a több mint fél országra írta a mocskos bugris aljas féreg. A közmédia nyilvánvaló hazudozásait ő iskolában tanítaná. Ez egy tömeggyilkos hajlamú pszichopata.
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2019. január 09. 19:23
Az én miniszterelnököm nem választási csalással fog hatalomra jutni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!