Országunkat elárasztotta az agresszivitás

2018. december 17. 00:01

Bejelentem, hogy a csőcselék és a kormány közötti kommunikációs csatorna egymásközötti közvetítését és párbeszédét elvállalom!

2018. december 17. 00:01
Nagy Alekosz
Facebook

„Tisztelt Volner Úr! Nem kell a 300!

Országunkat elárasztotta az agresszivitás. Megnemértés, egymás melletti elbeszélés, pankráció van. A kormány nemtalál közös nevezőt a csőcselékkel. A csőcselék nem képes olvasni a sorok között. Nem képes, mert nem is akar. Támadni, gyújtogatni, városokat blokád alá venni akar. Békét nem.

Ennek a tarthatatlan állapotnak a megoldása a kommunikáció! Nem a 300. Ide kommunikátor kell! A 300 csak olaj volna a tűzre. Bele sem merek gondolni abba, mi volna akkor, amikor a bulinegyedben a portaszolgálatot leadó íkubajnokok háromszázasával vonulnak föl a primitívek ellen. íkuorgia!

Ezennel bejelentem, hogy a csőcselék és a kormány közötti kommunikációs csatorna egymásközötti közvetítését és párbeszédét elvállalom! Ha fölkérnek. Békítettem énmár ki nagyobb hatalmakat is mint ez a csipcsup patkányinvázió

Elértem, hogy Kim Dzsong Un Kedves Vezető, leszerelje a ballisztikus rakétáit. Folytattam én már párbeszédet Mark Zuckerberggel, de magával a Pápával is. A Tököli nehézfiúkról már nem is beszélve.

Kérem a Holdingot, hogy a békesség és a további vérontás elkerülésének a nevében nevezzen meg, hivatalosan kérjen föl a kormány és a patkányinvázió közötti egyetemes közvetítői és párbeszédi feladatára!

Nem kell a 300!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rugo
2018. december 17. 16:14
Köszönjük szépen, kedves Alekosz, de attól félek, hiábavaló ez a nemes gesztus.
Sétagalopp
2018. december 17. 16:14
T. Szerkesztők! Ígérem, kattintok naponta öttel többet, ha nem idézitek ezt a niemand-ot....
Csigorin
2018. december 17. 11:44
A vicc az, hogy jol latja ez az "ikufajter", hogy ez bizony az o szinvonala...
Karbantartó9
2018. december 17. 11:03
Egyébként meg kell a 300, mert a karácsonyfát felgyújtani akaró szánkórongáló mocsodékok ellen nincs más megoldás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!