Múlt szerda óta valami különleges történik a hazánkban

2018. december 21. 11:46

A legfontosabb, hogy hajrá, előre! Főleg most, hogy a bajszos szar aláírta (a viktatúra halálos ítéletét).

2018. december 21. 11:46
Komáromy G Ras Gergely
Facebook

„Múlt szerda óta valami különleges történik a hazánkban. Ezen belül is vasárnap fordulópont volt a modernkori magyar demokrácia életében. Az ún. rendszerváltás óta először teljesen polgári kezdeményezésre a teljes ellenzék egységesen, civilekkel, szakszervezetekkel, munkásokkal, diákokkal, egymástól nagyon különböző értékrendű magyarok ezreivel közösen állt ki a valódi jogállamért.

Egy minden eddiginél jelentősebb változás lehet ez, az azóta lezajlott eseményekből is látszik, óriási lehetőség és egyben felelősség is a jelenleg hivatalosan nem, de a kollektív tudatunkban nagyon is létező Szabad Magyar KÖZTÁRSASÁG számára.

Megtiszteltetés, hogy itt lehetek mindannyiotokkal ebben a reményteli forradalomban, es hogy ott lehettem vasarnap néhány dalban meg közte egy kis beszédben elmondani, amit gondolok.

Hátha valakinek hasznos, inspiráló lehet: itt van lejjebb bemásolva kb a beszéd (tableten pötyögve a nagy része ékezetmentes sajnos, majd utólag javítom, ahogy lesz időm), a fotón Péter barátom édesapjának emlegetett eredeti 56-os zászlója (pic by Index), ezen a linken pedig videón mindez: https://www.youtube.com/watch?v=Vz64rUmicrc&feature=youtu.be

A legfontosabb, hogy hajrá, előre! Főleg most, hogy a bajszos szar aláírta (a viktatúra halálos ítéletét).

Tisztelet a bátraknak , a kitartóaknak, holnap is megmozdulások, este is, de pl a kedd óta fogvatartott SZTRÁJK feliratot az »ország zászlórúdjára« festő bátor aktivista, Krisztián nyilvános pere de. 11-kor: https://m.facebook.com/events/548224202310946
és az ünnepek után (alatt?) is folytassuk újult erővel! Valószínűleg hosszú küzdelem lesz, de ha nem adjuk fel, ha egyre inkább erősítjük egymást, végül az Igazság fog győzni.

#ITTAZIDŐ #RAJTADISMÚLIK #SZABADMAGYAROK #O1G

»Boldog Karácsonyt!

Csodálatos látni ezt az óriási, sokszínű és reményteli tömeget.

Végre összefogunk! Végre valódi alulról szerveződő, egyre erősödő és növekedő népi mozgalom, végre túllátunk a címkéken, hogy bal meg jobboldal, nemzeti meg liberális és hasonlók, túllátunk a sok különbözőségünkön es felismerjuk egymasban a sorstarsat. A sorsunk teljesen osszekapcsolodik, akar tetszik, akar nem, eppen ezert csakis egyutt, osszefogva tudjuk elerni, amit akarunk. Mindannyian egy jobb, igazsagosabb, boldogabb, mukodokepesebb orszagban es vilagban akarunk elni, es ezt csak osszefogva tudjuk elerni.

Tisztelet a szakszervezeteknek, tisztelet a diakoknak, tisztelet a civil szervezeteknek, az onkenteseknek, az aktivistaknak, bar sose gondoltam volna, de tisztelet az ellenzeknek is, hogy annyi hiba utan most vegre valoban a nep erdekeben, sajat onos anyagi es egymassal versengo politikai erdekeiket hatterbe szoritva teljes egysegben kezdtek el cselekedni, es egysegesen beallni a nepi kezdemenyezes moge, persze oriasi tisztelet a szervezoknek, es foleg legnagyobb tisztelet nektek, tisztelet a legujabb magyar szabadsagharcnak!

Nyilvanvalo, hogy reg nemcsak a rabszolgatorvenyrol, a szabad oktatasrol,sot nem is csak az igazsagszolgaltatas fuggetlensegenek megszunteteserol van szo, bar persze ezek is sulyos es fontos ugyek.

Arrol van szo hogy elegunk van, es jobbat akarunk! Hogy felismerjuk, hogy a jovonk a tet, hogy felismerjuk a felelossegunket es aktivan kiallunk azert, hogy egy igazsagos, meltanyos, szabad es fenntarthato orszagban es vilagban akarunk elni, es gyerekeket felnevelni, ha mar a csaladok eve van allitolag.

Tortenelmi valtozas zajlik, az emberek kezdenek vegre tudatukra ebredni - vilagszerte egyebkent - es egyre elszantabban kovetelik, koveteljuk az igazsagos, meltanyos, szabad es fenntarthato elethez valo jogot. A nep kezd felebredni es kezdi a kezebe venni az iranyitast, amit az elnyomo gazdasagi-politikai elit tul regota sikeresen tart a markaban. Vegre kezdunk raebredni, hogy igenis tudunk valtoztatni, csak akarat es osszefogas kerdese.

Kulonleges nep a magyar, annyiszor kiderult mar, hogy elen jarunk az igazsagtalansag elleni fellepesben, a tortenelem frontvonalan a legelso sorban visszuk a szabadsag, az igazsag zaszlajat, csak aztan tobbnyire a sajat ugynevezett vezetoink korrumpaljak az egeszet, es megtorik a lendulet, visszasuppedunk az igazsagtalansag nyomaszto es onpusztito apatiajaba. Most mutassuk meg, hogy tanulva az eddigiekbol vegre mashogyan lesz, mutassuk meg, hogy meltok vagyunk az elodeinkhez, es tovabbvisszuk, amit elkezdtek.
Ez itt a kezemben egy eredeti 56-os zaszlo, Peter baratom edesapja keszitette 1956-ban, szoval most a nyugdijbol tert vissza, hogy ujra a szabdsagert, az igazsagert lobogjon.

Ne hozzunk szegyent ra, ahogy a hoseinkre, a martirjainkra se, mutassuk meg, hogy volt es van ertelme kuzdeni, vegyuk a kezunkbe a sorsunkat es ne engedjuk ujra elrabolni tolunk.

Egyertelmuen mutatja az elnyomok undorito cinizmusat, hogy a sok hazugsag kozott, amivel probalnak minket besarozni, az egyik fo mantrajuk, hogy keresztenyellenesseggel vadolnak. Keresztenyellenesseggel ők, az embereket egymas ellen uszitok, a hajlektalanokat uldozok, a csaladokat kilakoltatok, a szegenyeket megrablok, a kornyezetpusztitok, a leggazdagabbak kedveert a dolgozo atlagembert nyomorgatok. Na ez tenyleg FELHABORITO!

De ha mar keresztenyseg: az Advent a felkeszules, a vegul megvalosulo csodara valo felkeszules, a lelki erosodes idoszaka, a szeretet es csaladi egyseg megelese, és bar eselyes, h dec 24-nel azert kesobb jon majd el az a bizonyos csoda amire most mi keszulunk, de annal nagyobb lesz a boldogsag amikor vegre eljon.

És ha mar a szeretnel tartunk: az eroszakmentesseg nagyon fontos. Az igazi ero ebben van. Nyilvan legyunk aktivak, mehet a blokad es minden ilyesmi, de mindenki testi epsegere vigyazzunk, es ne rongaljunk celtalanul. A rendor is sorstars, lasd a fizetetlen tuloraikat. Persze koztuk is vannak, akiknek elborul az agya egy duhos pillanatban,mint ahogy a tuntetok kozott is volt ilyen, es igen nekik mind vallalniuk kell a felelosseget a viselkedesukert, de ettol meg en hiszem, hogy a donto tobbseguk jot akar ennek az orszagnak, mindannyiunknak, ahogyan nyilvanvaloan mi is.
Figyeljétek es jelentsetek a szervezoknek a provokatorokat, es ne engedjuk el egymast, legyunk egyutt egyre erosebbek.

Szoval adjuk ezt, egy igazsagos, szabad es fenntarthato jovo eselyet magunknak es egymasnak Karacsonyra! Ne adjuk fel! 

A hogyantovabbrol, elorevivo konkret otletekrol biztosan fogunk hallani a felszolaloktol, en eloljaroban arra biztatok mindenkit, hogy legyunk kitartoak, mert ez mindenkepp hosszu es faraszto munka lesz, legfokepp az ujat, a sokkal jobbat felepiteni egyutt megtalalva a kozos pontokat. Úgyhogy legyunk egyre elszantabbak, legyunk egyre tobben, legyunk egyre szervezettebbek, egyre tudatosabbak, ne felejtsetek, a mi kezunkben van a jovo!

Es akkor meg egy zenes uzenet mindenkinek, tobbek kozott az orszagunkat (reméljük, mar nem sokaig) elnyomas alatt tarto maffiavezernek, az aljas tolvaj hazug mutyiszterelnok Trollban Viktorknak es bandájának:

Kezeket, zászlókat a magasba, éljen az Igazság, éljen a Szabadság, éljen a Haza!«

Ez meg a Lázadás éve rap, ami a beszéd után jött, úgy tűnik, jó Rasta tempóban késett egyet az a bizonyos év... : https://www.youtube.com/watch?v=mfqBHDCeM6I

#boldO1Gkarácsonyt”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2018. december 26. 11:59
Te fasz fej van egy közmondás, ha a Szarhegy nem megy Mogamedhez akkor Mogamed megy a Szarhegyhez. Volt is nálad mi? https://www.youtube.com/watch?v=P__yOqT5Hdg
Peter8811
2018. december 24. 20:02
Nem elég hogy szar vagy Mogamednél még be is szartál.:))))))))))))))))))))
Peter8811
2018. december 24. 20:01
Tévedtem szakálla is bajusza is van a szarnak,: Ez a Mogamed kuncsaftja.: https://www.youtube.com/watch?v=Gv7jwXu8YJs
Peter8811
2018. december 24. 19:34
Ez a Gubó bácsinak a fia lesz, vagy ő maga Gubó bácsi ennyi hülyeséget vagy satuval vagy préssel lehet csak egy emberbe beszorítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!