Tisztelet a magyar rendőröknek!

2018. december 17. 16:33

Egyre erőszakosabbak a tüntetések, a sorosista provokátorok minden egyes nap utcára vonulnak.

2018. december 17. 16:33
Horváth Zsófia
888

„Egyre erőszakosabbak a tüntetések, a sorosista provokátorok most már minden egyes nap utcára vonulnak, hogy szervezetten romboljanak és keltsék a hangulatot. Aki a belvárosban lakik, jobban teszi, ha délután már nem megy az utcára.

Vannak azonban, akiknek nincs választásuk, jelen kell lenniük a rongáló csürhe között. A rendőrök minden alkalommal vásárra viszik a bőrüket, hogy óvják a várost és rendet tartsanak. A tüntetők provokálják őket, mert tudják: semmit nem fognak tenni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2018. december 18. 06:45
Probalnak meg igy hergelni a sunoket a macroni demokraciaban, talan rajonnenek valamire...
Edvind Johnsson3.0
2018. december 17. 20:06
A sérült rendőreinknek jobbulást kívánunk, a szolgálatban lévőknek meg erőt és kitartást. A Soros-szervezetek által felbérelt hazaárulók egyszer csak befejezik a törvényes hatalom elleni támadást, és a kutyáikat visszarendelik az ólba.
brekker
2018. december 17. 18:57
A rendőrök viselkedése jól példázza a Gyurcsány és az Orbán "rezsim" közti különbséget. Gyurcsán odatette áldozatként a gyengén felszerelt vidéki kisrendőröket a tévé székház elé, miközben hátul toporogtak az igaziak, azért, hogy indokot találjon 1956. ötvenedik évfordulójának a szétveretésére. Orbán rendőrei pedig csak simán teszik a dolgukat. Nem is gyújtották fel a tévé székházat a "tüntetők".
pemete jakab
2018. december 17. 18:45
Horváth Zsófia: Egyre erőszakosabbak a tüntetések Ennek a nőszemélynek fogalma sincs az erőszakról. Eddig erőszakot leginkább a rendőrség és a biztonsági őrök alkalmaztak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!