XXI. századi...

2018. december 04. 07:28

Az egykori radikális, nemzeti elkötelezettségű párt mára megélhetési bűnözők politikai transzgender közösségévé változott.

2018. december 04. 07:28
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„Már akkor sem volt igaza Vona Gábornak, amikor azt vágta a képünkbe kajánul, hogy szerinte mindenki jobbikos, csak van, aki még nem tud róla. Manapság azonban sokkal inkább az a kérdés, miért gondolja még valaki magáról azt, hogy közösséget kell vállalnia ezzel a szánalmas társasággal.

Az egykori radikális, nemzeti elkötelezettségű párt mára megélhetési bűnözők politikai transzgender közösségévé változott, ahol nemváltó műtétek helyett a moralitásért felelős részt roncsolják saját agyukban a szereplők, és meggyőződésüket váltogatják úgy, mint más az alsógatyát. A Heller Ágnes halálos ölelésében vergődő »nemzeti néppárt« addig gyakorolta a 180 fokos fordulatokat, hogy lassan elfogy a frakciója, a tagsága és a szavazóbázisa is. Távozó polgármesterek, helyi képviselők, sőt országos alelnökök politikai hullái szegélyezik azt a kacskaringós ösvényt, amelyre akkor keveredett a szebb jövőért áhítozó társaság, amikor szatócs jellemű elnökük a párt lelkét is odalökte a ponyvára a többi áruba bocsátható kacat mellé.

A folyamat szerves része Szávay István lemondása országgyűlési képviselői mandátumáról. Szükséges, de nem elégséges feltétele annak, hogy a félrevezetett választópolgárok tömegei visszanyerjék tisztánlátásukat. Ne legyen senkiben kétség, a Szávayk, Vonák, Sneiderek gyurcsányi tökélyre fejlesztették az ordas hazugságokon alapuló politizálást. Hazugság volt már a cukiságkampány is. Minden szélsőséges véleménye az volt a párt holdudvarában, hogy a hatalom megszerzése érdekében így kell beszélnie a vezetésnek, de amint nyernek a választásokon, majd visszatérnek a normális kerékvágásba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2018. december 04. 20:45
Szép önkritika, ottika!
tizuii
2018. december 04. 10:31
orbánnak most az a legfőbb gondja, hogy a maradék jobbikot beledöngölje a betonba.
kispufi
2018. december 04. 09:41
politikai transzgender :)))) lopom!
IV. Fawkes
2018. december 04. 09:24
Csodás ez az evolúció. Amikor az összes haladár együtt védi az egykori számkivetett nácit .-DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!