Kampós orr és vasököl

2018. december 21. 08:51

A Jobbik vidékről érkező friss hús szállítását ígérte a Soros-egyetem mellett kiállók tüntetéséhez.

2018. december 21. 08:51
czyla
Magyar Fórum

„Most már látszik, a sorosista Szél elvtársnő nem hiába mondta, hogy egyre inkább vállalható az együttműködés. Akkor, amikor a hölgy még társelnöke volt az un. bázisdemokratáknak, akkor egy benzinkúton lett ín flagranti, azaz a tett pillanatában tetten érve a zsidókat listázó társaival, de mára az összefogók, mint valami ingatlanfejlesztők, már egy egész telepet építettek ki az együttműködés olyan »szép eszméje« köré, mint a »kampós orrúak felismerése és orrbaverése«. Csütörtökön TGM is felszólalt a közös rendezvényükön, pénteken pedig a jobbikos körökben  jobbára holokamuként emlegetett esemény  emlékezetére kihelyezett vascipőkbe turházó párttársai kezében lobogó jobbikos zászlók  alá vonultak  a  tüntetés résztvevői. Hiányoltuk Heller Ágnes elvtársnőt.    
 
A Jobbik vidékről érkező friss hús szállítását ígérte a Soros-egyetem mellett kiállók tüntetéséhez – hozzáadott értékként – és azt, hogy majd a szebb jövőben is ezres számban mozgósítja tagjait és szimpatizánsait Sneider illegális pártelnök, aki  állítása szerint már a szakszervezetiekkel is tárgyalt.  Ő mondta, a hvg meg szorgosan lejegyezte, majd közhírré tette, hogy a jobbikosokban maguktól is ég a vágy, hogy részt vegyenek  az ilyen összejöveteleken.
 
Határ a csillagos ég, ahogy Rákosi ezt mondta volt,  a helyzet meg  még fokozódik is, hisz  Vona, a Hírtv-nek beszélt arról, milyen jó kapcsolatot ápol közös főpolgi jelöltjükkel, és ha a XXI. századi pártok mind,  akik számára nem gond és nem probléma »az igazi rohadék  kampósorrú zsidó nők« rátekintéses alapon való felismerése, orrbagyűrése  (LMP, Momentum, Párbeszéd, Jobbik) plusz MSZP-DK, megegyeznek a támogatásában, Cuki Gabi is jó szívvel voksolna az ő Buda vagy Juda? pestjük jövendő vőlegényére. Na lám, hazám!

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IV. Fawkes
2018. december 22. 12:07
Kampós orr és vasököl, turházik, ahova köll..
Szittya Attila Bendegúz
2018. december 21. 11:33
Fantasztikus írás! Ugyanazt mondja, amit már hetek óta mantrázunk, de jól kiemeli az egész ellenzéki baromkodás paradoxonát. Szeretnének egyesülni, közösen egy észrevehető erőt alkotni... de ez nem fog sikerülni.
puszika
2018. december 21. 11:21
Ajaj! Elfáradt a belpesti csőcselék!! Az egrieket hozzátok MIND A NÉGYET!!!
balbako_
2018. december 21. 11:15
Ez jellemzi a Jobbikot, de az őket magához ölelő ballib csürhét is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!