Hiszek neked! - visítja a hitetlen szkeptikus ateista

2018. október 14. 10:24

A felvilágosult, és haladó ember a tényeknek hisz!

2018. október 14. 10:24
Pozsonyi Ádám
888

„Van egy rész a videóban, amikor a libsi tüntiket mutogatják, s akkor pár másodpercig látszik egy ilyen férfi-nő-leszbikus szörny, akinek a betapasztott szájára az van írva, hogy believe women. »Higgy a nőknek!«

Higgy a nőknek!

Miért pont nekik? És a férfiaknak nem? És mit? Amit ők állítanak, azt így el kell hinnem? Ilyen alapon higgy a lapos Földben is, mert egy ismerősöm esküszik rá. Jó, mondjuk ő fehér férfi, és annak a szava kevesebbet ér, de ha három fehér férfi esküszik valamire, akkor az csak ér annyit, mint egyetlen darab nő?

(Bár engem, mint fehér férfit, némiképp kompenzál a tudat, hogy tíz fehér nő szava sem ér annyit a liberális demokráciában, mint egyetlen fekete muszlim migránsé.

A fekete muszlim migráns nő szava persze még többet ér, mint a fekete muszlim migráns férfié. Sőt, a fekete muszlim migráns nő szava többet ér, mint a magyar miniszterelnöké. A fekete muszlim migráns nő maga a létezés csúcsa. Mint az autós kártyában a Lola T. Mindent visz.)

Hidd el, hogy a kommunizmus megvalósul, és majd nem lesz szükség pénzre, mert mindenki az igénye szerint vesz el a közösből annyit, amennyire szüksége van. Hidd el egy idegennek, hogy ha kölcsönadod neki a biciklidet, tíz perc múlva tényleg visszahozza. Becsszó!

»Higgy a nőknek!« Mert egy nő ilyenben nem hazudik! (Ez a mozgalom egyik jelmondata.)

»Nem feküdtem le a húgoddal. Egy férfi ilyenben nem hazudik!«

A felvilágosult, és haladó ember a tényeknek hisz!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2018. október 14. 22:07
"a kommunizmus megvalósul, és majd nem lesz szükség pénzre, mert mindenki az igénye szerint vesz el a közösből annyit, amennyire szüksége van." - höhöhö... Már miért ne hinném? A szememnek hiszek: "Valahol megnyílt a kommunista NER bolt, csak nekünk még nem mondták meg, hol. Oda besétált Garancsi, rámutatott egy repcsire, hazavitte. Meg besétál Mészáros Lölö, aztán hol egy luxusautóval, hol egy jachttal, hol egy focicsapattal, egy szigettel a hóna alatt távozik. Mikor mire van szüksége." https://kolozsvaros.com/2018/0..
írmag
2018. október 14. 14:59
Igen, és részrehajlás nélkül!
balbako_
2018. október 14. 14:48
A szomorú az, hogy nem a tükör görbe, amit a jelenség elé állít a szerző.
tabakur
2018. október 14. 13:55
"Hiszek neked!- visítja a hitetlen szkeptikus ateista" - Ja ahogy mifelénk mondják:" hála istennek ateista vagyok " Nem új ez a szöveg. Tökéletesen tükrözi a 888 szellemiségét. -Ádám kanyaríts már egy kis utálkozó,gyűlölet ébresztő hergencset. Izzítani kell a parazsat mert különben még a végén kialszik. Kb ennyi az értelme az írásnak. Egy megjegyzése viszont helytálló. Óvakodjunk hinni a miniszterelnökünk szavának hiszen ő már mindent állított és annak az ellenkezőjét is. Tanú rá az internet,hogy kicsit hazudós a pali.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!