Kádár, a kommunista Néró

2018. október 31. 22:42

A történelem arra tanít bennünket, hogy ha a kommunisták hatalomra kerültek, rémtettek kísérték uralmukat.

2018. október 31. 22:42
Petrin László
Magyar Idők

„A sorsnak még arra is gondja volt, hogy a Legfelsőbb Bíróságon azon a napon hirdessék ki Nagy Imre és társai rehabilitáció­ját, amely napon halálba küldőjük eltávozott az élők sorából. Azonban még holtában sem találhatott nyugalomra az anyaföldben a haza­áruló. 2007. május 2-ra virradóra Kádár Fiu­mei úti sírkertben található síremlékét felfeszítették, és elvitték csontjainak a medence­csonttól felfelé eső részét a koponyájával együtt, a sír fedőlapjára pedig festékkel a »gyilkosok 56« feliratot fújták.

A kommunista ideológiának a gyökerébe, a magjába van belekódolva az erőszak, a jogtiprás, az emberi méltóság tiszteletének hiánya. Ennek lehettünk tanúi tizenkét évvel ezelőtt is 1956 ötvenedik évfordulóján. Miközben a Rákóczi úton embereket vertek, kézujjakat és bordákat törtek, szemeket lőttek ki Gyurcsány rendőrei, a Kossuth téren ünnepi tűzijáték volt.

A történelem is arra tanít bennünket, hogy ha a kommunisták hatalomra kerültek, rémtettek kísérték uralmukat.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2018. november 02. 08:00
Hazaáruló tömeggyilkos.
Mbear
2018. november 01. 13:27
"A történelem arra tanít bennünket, hogy ha a kommunisták hatalomra kerültek, rémtettek kísérték uralmukat." - Igen, ilyen ez a fideszkomcsi világ.
Vadakat terelő juhász
2018. november 01. 12:39
Kádár , Nero ,Haynau, Gyurcsány....... Jó kis katyvasz. A szerző rettenetesen igyekezett valami nagyon ütősset írni, de csak egy silány írás kerekedett belőle. Hiába keverjük össze a töltött káposztát a kaviárral, szilvalekvárral, nemzeti pálinkával, gulyáslevessel, paprikás csirkével azt a kutya sem fogja megenni. Ez a cikk is ilyenre sikeredett. A Gyurcsány rendőrök ma is szolgálnak és védenek. Az, hogy Kádár sírját meggyalázták Szulejmánról viszont ünnepélyes keretek között megemlékeztek , mindent elmond a mai állapotokról. A török hódoltság alatt 4 millióról, 3 millió alá csökkent Magyarország lakossága.
Fiorini
2018. november 01. 12:02
A teljes cikk lényege, úgy látom, az, hogy Mo. összes tragédiája eltörpül a kommunizmus időszaka mellett, a magyar történelem ezer évének leggonoszabb figurája pedig Kádár, aki csak Néróval említhető egy lapon. "Ettől kezdve, akárcsak Néró, vaskézzel vezette az országot. Uralkodása fordulópontot jelentett az ország történetében." Mi lenne, ha Szent Istvánnal vonnánk párhuzamot? Az ő kommunizmusa a kereszténység volt. A szovjetjei, akiket behívott, a német lovagok. Nagy Imre, a jog szerinti kormányfő pedig a jog szerinti magyar uralkodó, Koppány, akit Szent István négyfelé vágott és darabjait jól látható helyekre tűzette ki ("az emberi méltóság tiszteletének hiánya"). Pedig Koppány is meg volt keresztelve, ahogy Nagy Imre is kommunista volt. Az antikommunista, polgári érzelmű szabadságharcosok Szent István idejében az ősmagyar vallás hívei, akiket István a korszellem megkívánta brutális kegyetlenséggel irtott - élve temette el őket például, kézlevágások, önkannibalizmusba hajszolás stb. Benne van a korabeli krónikákban. ("Mintha az egész magyar néppel le akart volna egyszer és mindenkorra számolni.") "Nérónak a saját anyjának meggyilkolása miatti szörnyű lelkifurdalás adta meg az utolsó lökést, amely az őrület örvényébe taszította, úgy Kádárnak is Nagy Imre kivégzése alapozta meg azt a súlyos lelkiismeret-furdalást, amely halála előtt már az elméjét is megroppantotta." Szent istván elméje is elborult a lelkiismeret-furdalástól utolsó éveiben. Mi olyat tett Kádár, amit Szent István ne tett volna meg?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!