Chemnitztől Brüsszelig

2018. szeptember 06. 19:50

Sargentini nem fárasztja magát ellenvélemények meghallgatásával.

2018. szeptember 06. 19:50
Őry Mariann
Őry Mariann
Magyar Hírlap

„Sargentini, aki saját bevallása szerint is aktívan lobbizik képviselőtársainál a jelentés elfogadtatása érdekében, nem fárasztja magát ellenvélemények meghallgatásával. Varga Judit uniós államtitkárt például nem fogadta, de arra volt ideje, hogy egy ezer szálon Soroshoz kötődő eseményen, baráti akolmelegében mesélje a napokban, milyen szörnyű a helyzet Magyarországon. Ez a brüsszeli találkozó remekül rávilágít arra, milyen emberek is írják az ehhez hasonló jelentéseket az unióban.

A jó hír az, hogy ennek a csak önmagával foglalkozó, a valósággal minden kapcsolatát elvesztett, arrogáns liberális elitnek hamarosan harangoznak. Tudjuk, a jó káder nem vész el, és mindegyikük otthonra talál a Soros-hálózat valamelyik meleg zugában, de a jövő évi EP-választás azért nekik is nagy pofon lesz. Dominique Venner francia filozófus-történész nem sokkal 2013-as halála előtt azt mondta, a Nyugat kulturális mazochizmusának egyik legaggasztóbb eredménye, hogy a nem európai migránsok gyarmatosítják a kontinenst. Azt is leírta azonban, amit ma is látunk, Chemnitztől remélhetőleg hamarosan Brüsszelig, hogy az emberek kezdenek ébredezni, visszanyerik az öntudatukat. Hát, ettől félnek annyira Sargentiniék.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DavidBL
2018. szeptember 10. 00:15
Eszelős hülye kurva.
magnahungaria
2018. szeptember 07. 10:40
A mélyen "demokratikus" "liberálisok" sosem fárasztották magukat ellenvélemény meghallgatásával ...
apamaci
2018. szeptember 07. 06:56
A magyar uniós államtitkár mi a fenét akart ettől a senkitől??
kulalak
2018. szeptember 06. 21:31
"Az unió inkább foglalkozzon azokkal a kérdésekkel, amelyek tényleg rá tartoznak és amelyekre fel is van hatalmazva, mert nem áll éppen túl jól azokkal sem." "külkereskedelem, agrárpolitika, schengeni információs rendszer, adatvédelem, fogyasztóvédelem vagy éppen az euró" Sz.J.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!