A tízparancsolat-recept

2018. szeptember 25. 08:48

Szerintem is érdemes kipróbálni, de mi köze van ennek az egészségügy helyzetéhez, az orvos- nővérhiányhoz, a várólistákhoz, az elöregedett gépparkhoz?

2018. szeptember 25. 08:48
Kálmán Olga
Facebook

„Országgyűlés ma, a tízparancsolat-recept: 

»Rétvári Bence szerint az ellenzéki pártok kiadták az utasítást az ellenzéki médiának (?????), hogy mondjanak rossz híreket az egészségügyről. Az Emmi-államtitkár úgy véli, ha valaki a tízparancsolat szerint él, az nyugodtabban él, és ezt érdemes is kipróbálni.« 

Egyébként, szerintem is érdemes kipróbálni, de mi köze van ennek az egészségügy helyzetéhez, az orvos- nővérhiányhoz, a várólistákhoz, az elöregedett gépparkhoz?

#kalmanolga  #egeszsegugy #orszaggyules”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2018. szeptember 26. 08:59
Na, most megkapta Olga a "keresztényektől", hogy kinek a milye, meg mit hova tegyen...
syphax
2018. szeptember 26. 08:12
Egy a szardombon kapirgáló TYÚKNAK TÖBB ESZE VAN, mint ennek a hülye Kálmán Olgának. Ez egy gondolkodásra képtelen végbél-lény, aki csak pofázásra alkalmas...valamennyire. 'Arra sem túlzottan jelentős mértékben.
alphaville
2018. szeptember 25. 18:36
ballib vergődés. :)
Sundabunda
2018. szeptember 25. 16:09
Dugulj mar el Kalman, nezz a tükörbe es lasd meg mar azt faradt, lopofadat, nem kell senkinek egy ilyen köpönyegforgato, hazug venasszony!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!